Активіст, який «дістав» Ахметова, – відверто про донецькі і чернівецькі реалії (відео)

0
830
Євген Семехін та Ринат Ахметов, 31.12.13
Загрузка...

Пам’ятну історію, коли мільярдер Ринат Ахметов вийшов 31.12.13 до мітингуючих біля його будинку в Донецьку, «спровокував» теперішній чернівчанин Євген Семехін, який тоді публічно заявив, що президент ФК «Шахтар» ніби перебуває в Лондоні, і той «показався», аби спростувати цю заяву.

 

Євген Семехін – один з тих «нестандартних донецьких», які насмілювалися бути в опозиції до влади в роки правління Януковича прямо в «його вотчині».

Виріс в сім’ї шахтаря-забійника у Макіївці Донецької області. Займався різними видами спорту, які ще більше зміцнили успадкований від батька «твердий характер». Якось Євген у свій день народження вирішив перейти на українську мову, бо вважає це важливим атрибутом «ідентифікації українців». Батьки спочатку сприйняли це як жарт. Дійшло навіть до конфлікту. Тато заявив йому, що в їхньому домі треба говорити російською. Але Женя не здався. Вони рік не розмовляли з батьком, живучи під одним дахом. І лише коли той дізнався, що незабаром має стати дідусем, «пом’якшав» і стосунки нормалізувались назад.

З першою дружиною Євгена звела… політика. Вона очолювала на Миколаївщині обласний осередок тієї ж партії, яку він очолював на Донеччині («Демократичний Альянс»). Розійшлися незадовго до початку трагічних подій на Донбасі, і дружина повернулась до Миколаєва. Зрештою, цей крок виявився позитивним в плані безпеки.

Після початку військових дій Євген Семехін, опинившись у списку «фашистів», чиї фото розповсюджували в «молодій республіці», переїхав спочатку до Києва, а у 2015 р. – до Чернівців. Буваючи по «довоєнній» роботі у всіх регіонах, Євген визначив для себе столицю Буковини як найбажаніше місто для проживання.

Тепер він живе і працює у Чернівцях. Регулярно відвідує родичів у Макіївці. Не залишається на новому місці непомітним і в публічній площині, хоча «в політику не лізе». Працює PR директором у «Кровля Центр». І вже встиг відзначитися у професійному конкурсі на українському рівні.

Створив у Чернівцях Асоціацію покрівельників. І підготував звернення до Президента України Петра Порошенка з проханням затвердити День покрівельника. А голів православних церков просить призначити святого покровителя для покрівельників, бо такий, за його словами, є у католиків, а у нас немає.

За часів активної громадсько-політичної діяльності стикався з різними «людьми високого польоту», і, як кажуть, має що сказати про них, у т.ч. доволі неприємні речі. Приміром, Євген з сумом згадує, як свого часу Семен Семенченко у Донецьку підставив патріотів, а коли «запахло смаженим», сам «зник», а людей залишив в небезпеці…

Багато чого ще цікавого розповів Євген Семехін. Дивіться і слухайте самі:

***

Сюрпризна зустріч з Ахметовим:

https://youtu.be/xsTkoLxS_VE

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

Євген Семехін та Ринат Ахметов, 31.12.13

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ