Махінації навколо МКП «Реклама», а мера правда не цікавить…

0
328
Загрузка...

Активіст і екс-керівник комунального підприємства Ігор Воронич публічно повідомив про нові «дива» навколо МКП «Реклама». І звинуватив владників у брехні та махінаціях.

«Емоції так і пруть! Пост буде злий!
Ну, що? Хотіли жити по совісті, по справедливості, по закону? Хотіли, щоб бізнес був у шані, мав прозорі правила гри? Маєте?
Не маєте? Вибачте, але ви нагло брешете! Правда, Олексію Павловичу Каспрук!? Брешуть! Все, що обіцяла ваша політична сила, ви, коли балотувалися на мера, – вони мають! Всі вони брехуни! А знаєте, що саме прикре? – що і я – брехун. Бо я теж вважаю, що нічого із того, що було вами і вашими далекозафронтівцями обіцяно – нічого того не має. Ви сплюндрували усе: і ідеали та мрії Майдану; і душі Небесної Сотні; і тисячі Доль; і країну. І сьогоднішня ”рекламна подія” у місті – ще один черговий доказ цьому.
Справа проста. МКП ”Реклама” має з десяток неосвоєних місць, вже тривалий період. За ці місця не нараховують і, відповідно, не сплачують належні платежі. Я оцінив суму “вкрадених” у громади грошей десь у 200 тис. Правда нашого мера це не хвилює.
МКП ”Реклама” мала щит в районі заправки WOG на вул. Хотинській. У зв’язку із зміною містобудівної ситуації виникла потреба перенести цей щит. Його знімають і переставляють на неосвоєне місце ”Реклами” по вул. Московської Олімпіади. Чудо! Але команді мера, враховуючи майбутні вибори, дуже хочеться бути ближче до народу, прямо ”войти в нєго”. І тому злочинне угрупування ”Унгурян – Мірошніченко –…” під по прикриттям мера, фактично знайшли спосіб видати Унгуряну новий дозвіл на встановлення нового щита.
Невдоволеній громадськості показують дозвіл від 2009 року і кажуть, що все “по закону”! А те, що в дозволі конструкція одностороння, а встановлена – двостороння – не проблема. В кінці квітня виконком внесе зміни і все буде ОК!
Правда, я вірю, що члени виконкому порядні люди, на відміну від ОЗГ ”Народний фронт”, і це беззаконня не пройде. Рекламістів, громадськість вже 4 роки годують розповідями про рекламний бардак і казками про наведення порядку. Ось вам – “новий порядок”! Жаль, неНародний фронт!

Я не в місті. Фото будуть пізніше», – написав Ігор Воронич.

Сподіваємось, керівник МКП «Реклама» зможе прокоментувати ці закиди. А, може, і сам мер, якщо, звісно, Олексій Каспрук «в темі».

fakty.cv.ua

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ