Поліція просить допомогти знайти водія-вбивцю на Проспекті у Чернівцях (фото, відео)

2
652
Загрузка...

Поліція встановила особу водія, який 4.11.2017, проігнорувавши червоне світло світлофору, на великій швидкості збив 19-річну студентку насмерть на пішохідному переходу на Проспекті незалежності у Чернівцях. Правоохоронці надали фото водія-вбивці і просять громадян знайти його.

Смертельний наїзд було здійснено на мікроавтобусі «Mercedes-Benz Vito», який належить волонтеру Валерію Аіріній. Про це він повідомив сам у Facebook: «Водію данного буса раджу добряче замислитися та приняти правильне рішення, тому що чім довще він буде ховатися тім гірше буде відповідальність, всерівно рано чи пізно придется відповісти, також хочу додати шо данне авто є моїм, ця людина попросила авто на дві години, для Того шоб привести коропку передач на своє авто якій ремонтеєтся у нас на сервісі, маркі Мерседес В класс, після чого зник з телефонної мережі, торохі згодом мене повідомив мій родич на яку бус був загнани,про те що йому дзвонили з поліцій, ми одразу долучілися до поліцій у позшуках данной особи, також вчора енні особи з органів умовляли мене шоб я написав заяву на те шо авто у мене угнала саме ця людина, але я відмовівся писати заяву, оскількі угона не було, я сам дозволив взяти авто, говорити не правду гріх, особо коли таке горе сталося, я розумію шо деякі особи хочуть полегшати собі хід слідства, але тількі поправді, у свою чергу ми будемо робити все для Того шоб знайти та норозуміти водія здатися правоохоронним органам, для проведення доцільного слідства, також надіймося шо водій просто на данни час в паніці, і не знае шо робити, хоча має розуміти шо у нього теж діти, він також батько двоїх дітей.
БОЖЕ , БЕРЕЖИ ВСІХ ДІТЕЙ ВІД ГОРЯ, ТА ДАЙ НАМ ВСІМ РОЗУМУ
».

За фактом смертельного ДТП працівники слідчого управління відкрили кримінальне провадження. На даний час проводяться слідчі дії та з’ясовуються обставини автопригоди.

Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 4 листопада о 19 годині 40 хвилин по Проспекту Незалежності у Чернівцях. Керуючи автомобілем «Мерседес-Бенц Віто» на іноземній реєстрації, водій проігнорував червоний сигнал світлофора і допустив наїзд на 19-річну дівчину, котра переходила дорогу по пішохідному переході. Від сильного удару потерпілу відкинуло на кількадесят метрів від переходу. Внаслідок отриманих під час ДТП травм дівчина загинула на місці пригоди.
Насмерть збивши пішохода, водій мікроавтобуса утік з місця події. В ході пошукових заходів даний автомобіль було знайдено покинутим на сусідній вулиці. Зі слів очевидців дорожньо-транспортної пригоди, у водія були помітні ознаки сп’яніння.

Працівники поліції встановили, що до скоєння дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками причетний 39-річний житель Чернівецької області Австрієвський Геннадій Валентинович. Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження вказаного громадянина, прохання повідомити до поліції за номером спецлінії «102», – звертається до громадян Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Прохання ділитися цією інформацією з родиичами, сусідами, друзями, знайомими, аби прискорити процес виявлення місцезнаходження водія-вбивці.

Водночас, за інформацією у реєстрі судових рішень, як повідомляє tva.ua, у липні 2017 р. року він здійснював керування автомобілем Mercedes-Benz на єврономерах у стані алкогольного сп’яніння.

9 жовтня 2017 року Першотравневий районний суд наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 грн. 00 коп., з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

fakty.cv.ua

***

***

***

…19-летняя студентка возвращалась домой. Дорогу переходила на зеленый свет. Внезапно, на огромной скорости – девушку буквально снес микроавтобус. Ее отбросило на несколько десятков метров.

“На зеленый свет она шла, ее сбили, ее сбили! Вчера столько людей было, все смотрели – безобразие это было, самое настоящее. Это уже неоднократно здесь происходит. И надо завершать это вот”.

Девушка скончалась на месте, а вот водитель даже не остановился, сбежал с места ДТП. Его машину вскоре нашли в соседних дворах. Микроавтобус на еврономерах. В нем никого не было – водитель скрылся.

“У ході пошукових заходів даний автомобіль було знайдено покинутим на сусідній вулиці. Зі слів очевидців ДТП, у водія були помітні ознаки сп’яніння”, – говорит Татьяна Андрийчук, специалист отдела коммуникации ГУ НП в Черновицкой области.

В полиции уже установили личность водителя. Это местный житель. Ранее судимый. Сейчас его ищут. В соцсетях, тем временем, вовсю обсуждают инцидент. Местные жители жалуются: мол, Проспект Независимости едва ли не самая опасная улица в Черновцах. Дорога плохо освещается.

Плюс ко всему, из-за широкой полосы здесь часто устраивают автогонки. В горсовете об этой проблеме знают. Но вся загвоздка, уверяют, в бюрократических формальностях. Чтобы поставить, к примеру, на этой улице ограждение – нужны специальные разрешения.

“Потрібно було це робити вже. Чомусь на 2017 рік ці роботи не були заплановані – вони не є коштовні. Це встановлення дорожніх огорож, стовпчиків, підсвітки переходів”, – говорит Андрей Олейник, советник Черновицкого городского головы.

Избежать подобных аварий могло бы введение патрульных постов – на особо опасных участках дороги, заявляют эксперты. После ночного инцидента – в горсовете уже готовят специальные обращения в Верховную Раду.

podrobnosti.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ