На Хотинщині брат убив брата…

0
143
Загрузка...

До трагічних наслідків призвела неприязнь між братами. По гарячим слідам працівники Хотинського відділення поліції затримали вбивцю.

29 березня до поліції звернувся житель села Санківці Хотинського району. Чоловік повідомив, що у власному будинку виявив тіло 24-річного пасинка без ознак життя. Зі слів заявника, молодий чоловік проживав у селі Шилівці і на момент смерті перебував у нього в гостях.

Виїздом на місце події слідчо-оперативна група встановила, що напередодні ввечері 28 березня між пасинками заявника виникла сварка, в ході якої один з братів – 25-річний житель села Санківці, наніс іншому удар кухонним ножем в область черевної порожнини. Оскільки учасники конфлікту були в стані алкогольного сп’яніння, за медичною допомогою ніхто не звернувся. В результаті отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер наступного дня в будинку свого вітчима.

З місця події вилучено кухонний ніж зі слідами речовини бурого кольору. Оперативники Хотинського відділення поліції затримали брата-нападника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження з ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ