«Мерседес» зухвало заблокував паркову в центрі міста майже на 3 години (фото)

0
1470
Загрузка...

У понеділок, 3.08.15, працівники та відвідувачі офісного центру та інших закладів, які залишили свої авто на стоянці по вул. Руській, 1 у Чернівцях, майже на 3 години виявилися заблокованими через «специфічне паркування» автомобілю «Мерседесу» (номер СЕ 1681 ВС).

 

За словами «заблокованих», «Мерседес» близько 17 год. припаркувався біля виїзду зі стоянки по вул. Руській, 1, унеможлививши проїзд інших авто на і зі стоянки.

Громадяни, які не могли виїхати зі стоянки, згодом зателефонували в ДАІ. На місце «пригоди» приїхали двоє співробітників ДАІ. На прохання «заблокованих» викликати евакуатор, аби відкрити проїзд, правоохоронці зазначили, що не мають права цього робити і що вони мають дочекатися власника авто, після чого оформити протокол про порушення правил паркування (очевидно було, що цей «Мерседес» заїхав на вул. Руську під забороняючий це знак). Попутно «даішники» взялися з’ясосувати за номерним знаком, хто власник авто і які його координати є в наявності. Через певний час встановили, що власник проживає у Садгорі по вул. Перемоги (хоча це може бути і не власник – відомо, що на машинах можуть їхати і за дорученням, наприклад).

Тим часом, «заблоковані», висловлюючи невдоволення нездатністю «даішників» допомогти швидше розв’язати цю проблему, шукали альтернативні варіанти. Зокрема, один з них зателефонував у Службу порятунку. Там спочатку все зводили до пожежі – мовляв, виїжджають саме для боротьби з вогнем. «Заблокований» закцентував увагу, що телефонує не в пожежну, а в Службу порятунку. Після того, як він почав вимагати, щоби черговий представився, «на тому кінці дроту» змінили риторику і вже виявилось, що машину можуть відправити, аби, як кажуть, врятувати заблокованих на стоянці громадян.

Близько 19:45 до авто підійшла пані, яка розказувала комусь по телефону, що біля машини зібрались обурені люди, жартувала, що, мовляв, зараз її закидають помідорами. Ще пані зовні здивувалась, коли їй сказали, що на веб-камері видно, що цей «Мерседес» так невдало припаркував молодий чоловік у світлому одязі (хоча пізніше подивилися відео на іншій веб-камері з закладу навпроти, то там ніби видно було, що справді пані припаркувала авто).

Присутні припустили, що, можливо, реальний власник авто, відчувши, що «наламав дров», відправив за машиною дружину (або подругу чи родичку), аби «м’якше» вийти з цієї ситуації. Якщо це так, то він, мабуть, не помилився. Адже «заблоковані» напівжартома зазначали, що, мовляв, якби це був «він», то міг «дістати головиць»:)

Зрештою, співробітники ДАІ оформили протокол про порушення з боку водія «Мерседесу», плюс прийняли відповідні заяви (пояснення) від «постраждалих».

Загалом, попри нервозну ситуацію, «заблоковані» все ж поводилися достатньо толерантно. І мало сумніваючись, що це просто зухвала поведінка, все ж не відкидали і варіант, що водію, не дай Боже, могло стати зле, тому він так невдало припар кувався і так довго був відсутній. Хоча ця версія не дуже гармонувала з поведінкою пані, яка відігнала авто…

Проміж іншим варто зазначити, що поки співробітники ДАІ чекали власника (чи власницю), а потім займались оформленням формальностей, під знак в обидва напрямки проїхало чимало автомобілів. Це теж виглядало зухвало, адже авто ДАІ та співробітників було непогано видно (вони були зовсім не «в кущах»). Хоча присутні дивувались і тому, що «даішники» ніяк не реагували на ці порушення, нікого не зупинили… Можна припустити, що вони просто не виходили за межі того завдання, на яке виїхали по сигналу…

 

fakty.cv.ua

ФОТО:

“Специфічна парковка” на Руській, 1 (3.08.15)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ