Чи варто зробити вулицю за драмтеатром пішохідною? (опитування)

1
834
Загрузка...

Вулицю Гете (за драмтеатром) у Чернівцях планують зробити пішохідною, вирішивши таким чином, принагідно, і проблему з торговим майданчиком під вікнами спецшколи №2, проти облаштування якого виступили педагоги та батьківський комітет цього навчального закладу.

 

«Ні генделикам під вікнами освітніх закладів» – під таким гаслом відбулась акція протесту педагогів та 150721-protest-kafe-internat-teatr-батьківського комітету спецшколи-інтернату №2 (для дітей з тяжкими порушеннями мовлення), про яку детальніше розповіла голова профспілкового комітету цього навчального закладу Лариса Ключевська:

«На фото ви бачите педагогів (які перервали свої відпустки) та батьківський комітет спецшколи-інтернату №2 (вул. Гете, 1), де навчаються діти-інваліди (з вадами слуху та аутизмом). Вони 21 липня вийшли на акцію протесту проти такого свавілля. Під вікнами спортзалу школи планувалося розмістити торгівельний майданчик кафе «Шіллер». За таку ідею «дружно» проголосували детутати на сесії міськради. Під час пікету з колективом зустрічався секретар міської ради Ярослав Кушнірик та інші посадовці. І що? Думаєте, що вирішили ліквідувати цю забудову? Ні! Планують зробити пішохідною вулицю між школою і театром! Аргументували тим, що місто має розвиватись як туристичне, що бізнесмени наповнюють бюджет і т.д. Тобто: літньому майданчику – бути! «Бабло» перемогло…»

Це питання, за словами п. Лариси, мають розглянути на сесії міської ради 30.07.15.

Цікаво, що думають з цього приводу чернівчани?

Чи варто робити вулицю Гете (за театром) пішохідною?

Результати

Loading ... Loading ...

***

Попередні опитування

Добре чи погано, що ремонт дороги біля «школи Яценюка» шокує? (опитування)

***

«Льодовий майданчик» залишається «у повітрі». Хто винен – мер, депутати чи законодавство? (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ