Віце-міс України Гаркуша стала і віце-міс Всесвіт! (відео, фото, інтерв’ю)

0
2810
Загрузка...

На конкурсі краси Міс Всесвіт в американському Маямі українка Діана Гаркуша отримала титул другої віце-міс.

 

Цікаво, що на Міс Всесвіт 2014 нашу країну мала представляти 20-річна львів’янка Анна Андрес, яка у

Анна Андрес
Анна Андрес

листопаді 2014 виграла конкурс Міс Всесвіт Україна. Але вона відмовилася від цієї поїздки, як зазначила, з особистих причин. І замість неї до США вирушила перша віце-міс Всесвіт Україна – також 20-річна харків’янка Діана Гаркуша.

Першою красунею планети серед 88 претенденток стала Пауліна Вега (15.01.1993 р.н.) з Колумбії. Корону вартістю близько 300 тис. доларів їй вручила переможниця «Міс Всесвіт 2013» Габріела Айлер (Венесуела). Корону першої віце-міс отримала Ніа Санчес із США, а другої віце-міс – наша Діана Гаркуша.

До п’ятірки фіналісток увійшли також Кейсі Феннелл (Ямайки) та Ясмін Верхейджен (Голландія).

Переможниця є представницею великої музичної родини, працює моделлю з 8-ми років.

Знавці «секретів конкурсів краси» наперед прогнозували, що цього року наша представниця точно має бути серед лауреаток, адже це теж одна з форм підтримки країни. А конкурси краси такого рівня, як і «Євробачення» і т.п., це, певною мірою, і «політичні заходи». І якщо проаналізувати підсумки попередніх світових конкурсів краси, «політичні закономірності» теж не складно помітити. А українки, ми знаємо, таки дуже гарні! Але, тим не менше, такі корони престижні отримують не часто…

В Україні звернули увагу на патріотичні месіджі нашої красуні з американського подіуму.

Під час дефіле у національних костюмах, як зазначає fakty.ictv.ua, Діана вийшла в образі «Наречена війни».
«Я переконана, що саме краса, любов і вміння цінувати життя, як дар Божий, рятує нашу планету від повного знищення! Це навіть не заклик, а крик душі всіх дівчат – не забирати наших хлопців і не посилайте їх на смерть! Ще раз хочу підкреслити – в Україні війна! І це факт! І ось так сьогодні виглядає наречена. У неї була любов, плани на майбутнє і бажання радіти життю. і зараз вони обсипалися як ці маки. А біле вбрання перетворилось в чорне»- розповіла модельєр Людмила Бушинська.
Діана Гаркуша на Міс Всесвіт закликала світ підтримати український народ і нашу армію.

Факти дізналися деякі подробиці про «новоспечену» віце-міс Всесвіт. У свої 20 років Гаркуша вже перемогла у багатьох конкурсах краси. Серед них – «Міс Артек 2008», «Етно Королева Слобожанщини 2011», «Міс Харків 2012», Miss Kemer Inernational 2013.

Знає українську, російську і англійську мови. Ще така цікавинка: коли дівчина стріляє з рушниці, вона завжди закриває очі і все одно може потрапити в ціль.

«Міс Україна Всесвіт 2014» може тримати гарячі предмети протягом тривалого часу.

Зріст: 176 см. Вага: 53. Параметри: 84х59х90.

Довідково (біографія)

Діана Гаркуша. Народилася 5.07.1994 в Харкові. Модель.

У чотири роки Діану віддали на бальні танці, до яких незабаром додалося захоплення сучасною хореографією, фітнесом і черлідингом.У конкурсі краси дівчинка вперше взяла участь, коли їй було всього п’ять, і їй присудили титул «Міс глядацьких симпатій». Два роки тому харків’янка перемогла в конкурсі «Міс Харків», а ще через рік стала «Міс Кемер Інтернейшнл». Батьки Діани займаються бізнесом, а сама вона вчиться на четвертому курсі юридичного університету імені Ярослава Мудрого і мріє про кар’єру прокурора.
ICTV

***
1+1

***
Нагородження

***
Повна версія (попередній раунд)

***
На пляжі

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Українська красуня: «Хочу показати всьому світові, що Україна – найкраща»

20-річній харків’янці Діані Гаркуші пощастило представляти Україну на конкурсі “Міс Всесвіт-2014”, який відбудеться 25 січня прийдешнього року. Перша віце-міс національного конкурсу краси полетить в США замість львів’янки Анни Андрес, яка буквально тиждень тому відмовилася від корони з особистих причин. “Сегодня” з’ясувала, як Діана збирається надолужити згаяний час і підкорити світ.

— Діано, новина про те, що саме ви представите Україну на одному з найпрестижніших конкурсів краси в світі, стала приємним шоком?

— Дійсно, для мене це було дуже несподівано. Мені подзвонила директор конкурсу “Міс Україна-Всесвіт” Анна Філімонова і сказала, що потрібно приїхати в Київ. І тільки там мені вже і сказали, що я буду представляти Україну. Однозначно, мрії збуваються, я адже з самого початку йшла на конкурс з метою перемогти, щоб потім представити нашу країну на світовому рівні. І мені здається, це якийсь знак згори, бо в історії конкурсу ще не було, щоб країну представляла перша віце-міс. Буду намагатися з усіх сил, не на сто, а на всі сто п’ятдесят відсотків!

— У вас адже залишилося набагато менше часу на підготовку, ніж у інших учасниць. Як будете надолужувати згаяний час?

— У інших дівчат був цілий рік на підготовку, а у мене залишилося тільки два місяці. Але я все встигну, бо кожен день розписую буквально по хвилинах. Якщо раніше я була завантажена тільки навчанням, то зараз з’явилася величезна кількість справ і обов’язків. Приміром, учора вранці їздила в студію телевізійного каналу, де ми монтували відеопрезентацію, щоб відправити її до Америки. Потім — заняття в університеті, оформлення документів на отримання візи і вечірнє тренування в спортзалі. Справитися з щільним графіком допомагає кава, але головне — впевненість в собі, саме вона рухає мною.

— А хто допомагає готується до конкурсу?

— Зараз зі мною займаються викладачі хореографії та сценічної мови. Крім того, є уроки візажу, а скоро додадуться ще й курси з укладання волосся. Складність в тому, що я в Харкові, а всі мої викладачі — в Києві, тому зустрічатися з ними виходить, коли приїжджаю до столиці. Минулого разу я пробула там всього три дні, і за цей час все повинна встигнути освоїти. На жаль, часто приїжджати не можу, тому що скоро сесія, а пропускати університет не хочу.

— Уже знаєте, в якому образі постанете на “Міс Всесвіт-2014”?

— На конкурсі мені обов’язково потрібно представити національний костюм, тому в Києві ми вже поспілкувалися з дизайнерами торгової марки, яка займається вишиванками. Вони ж торік робили плаття для “Міс Україна Всесвіт-2013” Ольги Стороженко. Дизайнери вже зняли мірки, але я поки навіть не здогадуюся, яким буде моє плаття і якої довжини. Я тільки попросила, щоб воно підкреслювало фігуру.

— А що щодо головного, вечірнього вбрання?

— Його ми підберемо в Америці, куди я полечу в найближчі дні. Там у мене буде офіційна фотосесія, і вже потім будемо вибирати плаття. Швидше за все, дизайнером буде Шеррі Хілл (шиє вбрання для співачки Селени Гомез, актриси Кармен Електра і багатьох інших. — Авт.).

— Як плануєте представити Україну?

— Я — приклад звичайної української дівчини. Я така, яка є, і не збираюся грати, якось інакше поводитися на сцені або з конкурсантками. Буду брати натуральністю, харизмою і непередбачуваністю. Хочу показати всьому світові, що Україна — найкраща країна.

— Кого вважаєте головною суперницею в цьому конкурсі?

— Знаєте, я звикла суперничати нема з дівчатками, а сама з собою, тому не бачу сенсу порівнювати. Просто ставлю перед собою мету і йду до неї. Поспілкуватися з іншими дівчатами поки не вийшло, але для цього у нас ще буде цілих три тижні. Протягом цього часу з нами займатимуться професійні майстри, хореографи. Але мене вже попередили, щоб я забула про сон. Три години сну в день — це максимум, який у нас буде.

— Як же зберегти красу з таким графіком?

— Мені здається, це внутрішній стан, він відіграє велику роль, ніж макіяж. Всі дівчата шалено красиві, але ж потрібна ще й внутрішня родзинка.

— У вас є талісмани, які візьмете з собою в США?

— Є маленька іконка, а ще іграшка у вигляді баранчика. Також обов’язково візьму з собою фотографію своєї сім’ї.

— А що зробите першим ділом, якщо переможете в конкурсі?

— Про це ще не думала, але якщо завоюю перемогу — вона стане ще одним доказом того, що український народ сильний, незважаючи на всі перепони.

ukr.segodnya.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ