Гавриш і Бешлей призначені на нові посади

0
406
Володимир Бешлей та Віталій Гавриш
Загрузка...

Колеги-депутати Чернівецької міської ради Віталій Гавриш та Володимир Бешлей, які нещодавно були суперниками на конкурсі на посаду директора департаменту ЖКГ, тепер стали колегами-керівниками різних підрозділів міської влади.

Володимир Бешлей, який успішно пройшов конкурсне випробування та був зарахований до кадрового резерву міської ради, очолив департамент житлово-комунального господарства.

Віталія Гавриша, який не так давно очолив було департамент ЖКГ, згідно з розпорядженням міського голови від 26.09.18 р. з 26 вересня 2018 року призначено за строковим трудовим договором на посаду директора департаменту економіки міської ради в порядку переведення (на період служби в Збройних Силах України Руденка С. В.).

 

Володимир Васильович Бешлей, 1983 року народження,

уродженець Чернівців, має дві

вищих освіти за спеціальностями «Облік і аудит» та «Економіка підприємництва».

Працював начальником відділу головного управління регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Чернівецької облдержадміністрації, начальником відділу досліджень і розслідувань Чернівецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, виконував обов’язки директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.

Має досвід роботи в органах місцевого самоврядування, зокрема був обраний депутатом Першотравневої районної в місті ради ХIV скликання та тричі обирався депутатом Чернівецької міської ради, працював головою постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища, з питань земельних відносин , архітектури та будівництва.

Віталій Ярославович Гарвиш, 1986 року народження (м. Заліщики, Тернопільської області). Має дві вищих освіти за спеціальністю «правознавство», «Банківська справа», «Облік та аудит». Працював на різних посадах в АТ «Райффайзен банк Аваль», директором ТОВ КК «Фреш», депутат Чернівецької міської ради, – повідомляє прес-служба міської ради.

fakty.cv.ua

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ