Гарна фотовиставка «під вино і балачки» (фото)

0
435
Загрузка...

Забавні, сумні, іронічні, смішні та інші цікаві фотороботи увійшли до виставки Ігоря Константинюка, яка стала складової відзначення річниці створення Буковинського медіа-центру BelleVue (вул. О. Кобилянської, 2, 2-й поверх).

Як і «обіцяв» (анонсував) «винуватець», все пройшло у дуже демократичній і дружній атмосфері, і справді ця виставка стала просто приводом чудово відсвяткувати річницю «Бель В’ю». «В найкращих традиціях старовинних салонів: погомоніти з друзями за келишком вина про мистецькі смакотульки… наробити селфі на балконі і біля фоток, наминаючи виноград… потрусити насидженими сідничками під діджейські ритми, зваблюючи своїми танцювальними флюїдами симпатичних незнайомців…»

У приємній атмосфері гості спілкувались із добрими знайомими і знайомились з новими цікавими особистостями. І справді «розходились важко», бо там було затишно, спокійно, позитивно…

А ось і фотороботи з виставки «Трохи фоток Ігоря Константинюка» та трохи фоток з «навколо заходу»:

***

***

До слова, 18 вересня 2018 р. (вівторок), о 16:00 у культурно-мистецькому, туристично-інформаційному Центру «Czernowitz» (вул. Б. Хмельницького, 68) відбудеться творча зустріч з іншим фотомайстром Володимиром Конєвим.

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ