У службі зайнятості створили сектор рекрутингу

0
436
Загрузка...

На базі Чернівецької міської філії обласного центру зайнятості (м.Чернівці, вул Воробкевича, 37) у червні 2018 р. створено сектор рекрутингу, який за короткий час працевлаштував 26 осіб.

«Робота фахівців із рекрутингу зосереджена на налагодження співпраці з головними партнерами служби зайнятості – роботодавцями та формування єдиної бази вакансій на підставі відомостей безпосередньо від працедавців і приватних посередників на ринку праці, аналізу інформації із ЗМІ та Інтернет ресурсів. Рекрутери ознайомлюються з резюме шукачів роботи, що розміщені на сайті, проводять співбесіду з кандидатами, при необхідності пропонують їм пройти тести, за результатами такого відбору – вибирають кращого фахівця та направляють його для співбесіди до роботодавця» – зазначає заступник директора Чернівецького обласного центру зайнятості Жанна Труфіна.

Роботодавець, який звернувся до фахівців із рекрутингу служби зайнятості, не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб. Оскільки попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами. Не потрібно витрачати кошти, адже така послуга надається в центрі зайнятості безкоштовно. Також роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, він може скористатися ресурсами центру зайнятості. А представникам малого бізнесу не обов’язково мати в штаті менеджера з підбору персоналу за умови співпраці з центром зайнятості.

На сьогодні вже опрацьовано 255 вакансій, на які скеровано 219 безробітних та 427 шукачів роботи. За недовгий час роботи вже працевлаштовані 26 осіб, напрацьовано чималий банк бажаючих працювати та тих, хто активно шукає роботу.

Сектор інформаційної роботи
Чернівецького обласного центру зайнятості

тел.: +380 372 52 23 76

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ