Ще одна «кадрова сенсація» у міській раді (відео)

0
220
Фото: molbuk.ua
Загрузка...

Депутат Чернівецької міської ради Андрій Брязкало повідомив про «кадрову сенсацію» в стінах Ратуші.

Андрія виключили з депутатської групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці», яка здивувала своєю «гіпер активністю».

«Cьогодні в моєму житті сталась подія!
Не люблю і не хочу бути приналежним до будь-яких формальних груп, до об’єднань, які утворились «для галочки», тим більше, враховуючи специфіку роботи цих самих груп.
Я більше не вхожу в групу депутатів під назвою «Спільними зусиллями захистимо Чернівці», а зараз напевне точніше буде сказати «Спільними зусиллями захистимо фронтовиків».
В групу, яка з 29 травня 2017 року збиралась аж двічі. І на цих двох зустрічах депутати оголосили про самоусунення від таких важливих подій в житті міста, як голосування щодо секретаря і мера міста! Існування цієї групи є абсолютно політично заангажованим. Для чого ви йшли в депутати?! Але це вже нюанси…ця група під головуванням Романчишина ЖОДНОГО разу не зібралась щодо обговорення ЖОДНОГО господарського питання міста Чернівці. То в чому полягає захист Чернівців? Бо суть ваших «спільних зусиль» – очевидна.

Дякую Вам за те, що я більше не з Вами!», – написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Брязкало.

А як взагалі у цю явно «бурбаківську» групу «занесло» Брязкала?.. Не здогадувався, що то за група, і сподівався на якусь конструктивну роботу на благо міста? Приєднався з «розвідувальними цілями»? Чи, може, це був такий собі «стьоб» над політичними опонентами?..

***

Сесія міської ради 1.08.2018

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ