Роботу виконкому після відставки мера публічно хвалять (відео)

0
210
Загрузка...

Голова Спілки рекламістів та рекламодавців Буковини – екс-керівник МКП «Реклама» Ігор Воронич публічно поділився враженнями від роботи виконкому після відставки мера Олексія Каспрука.

«Вітаю усіх!
Сьогодні вперше за останні 1,5 роки, які я ходжу на засідання виконкому, на яких мають розглядатись питання реклами, я ледь не спізнився.
Рекламні питання, згідно порядку денного, були №№29-33 і мали розглядатися в проміжку 11:45 — 12:30. Точніше о 11:45 планувалось почати розгляд питання №24, з цього часового блоку.
Уявіть мій стан, коли я, завдяки прямій трансляції, дізнався, що в 11:14 вже розглядається 24 питання!!! В зал засідань я влетів весь “в милі” за кілька хвилин до початку розгляду питання №29.
Усі питання розглянулись швидко, спокійно, конструктивно і без політики. Рекламістів хвилювало питання зняття мораторію, яке було зняте на довивчення. З одного боку жаль, але, в той же час, сподіваємось, що завтра буде прийняте нове Положення і тоді мораторій “зніметься автоматично”.
В черговий раз було підняте питання роботи комісії з питань реклами. точніше відсутності її роботи по причині поганої організації її засідань. Адже фактично вже 2 місяці не було її засідань. Саме тому були зняті деякі питання на пропозицію “громадськості” на довивчення. Не тому, що департамент підготував “неправильні” проекти рішень, а саме з питань принципу! Якщо була домовленість, що на засідання виконкому виносяться питання після розгляду на засіданні робочої групи, то так повинно бути по відношенню до усіх рекламних питань! А не так — одні виносяться, інші — ні.
Не можу не зазначити, що під час розгляду питання включення в перелік незаконних рекламних конструкцій, які підлягають демонтажу деяких конструкцій, присутній директор МКП “Реклама” Тарас Унгурян згадав, що згідно рішення суду ввірене йому підприємство не має права займатися демонтажами… Це правда, таке судове рішення прийнято 16 липня. Але воно прийняте на підставі позову АМКУ, у зв’язку з ігноруванням Чернівецькою міською радою, точніше її виконавчими органами, його рішення про встановлення факту порушення чинного законодавства. утому числі шляхом надання преференцій і переваг МКП “Реклама”. Тобто раніше Тарасу Унгуряну просто рішення АМКУ було не достатньо, а тепер він вирішив “сховатись” за рішення суду.Що ж так змінилося?
те, як швидко і продуктивно попрацював виконком вразило. Сподіваюсь, що так буде і надалі», – написав на своїй сторінці у Facebook Ігор Воронич.

15 засідання виконкому Чернівецької міської ради 31.07.2018 р.:

***

***

***

Махінації навколо МКП «Реклама», а мера правда не цікавить…

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ