Каспрук – про рідство з Проданом і «сенсаційний» пентхауз братової тещі (відео)

0
612
Олексій Каспрук і Василь Продан
Загрузка...

Прогноз мера Чернівців Олексія Каспрука щодо «інформаційної атаки» на нього перед сесією міської ради 26.07.2018 р., на якій мають розглянути питання щодо відставки міського голови, виявився не дуже влучним.

Олексій Павлович жартома анонсував, що напередодні сесії його можуть назвати навіть «канібалом». Насправді ж все виявилось простіше – на опозиційному телеканалі «Чернівецький промінь» показали сюжет про «дивну квартиру» (пентхауз у двох рівнях), власницею якої у 2017 році стала теща троюрідного брата мера. Жіночка не змогла пояснити, коли і за скільки було придбане те житло, і на якому поверсі розташоване.

Журналісти припускають, що насправді той пентхауз – це така собі неофіційна винагорода меру за позитивне вирішення проблемних питань у стосунках забудовника з міською владою (мовляв, було заплановано побудувати меншу кількість поверхів, а потім «порешали» і побудували набагато більше поверхів.

Ось цей сюжет:

***

А ось коментар Олексія Каспрука:

«СКАНДАЛИ! ІНТРИГИ! РОЗСЛІДУВАННЯ!
СЕНСАЦІЯ ДНЯ! 

Каспрук та Продан родичі! 

Сьогодні з’ясував, що Василь Сафронович Продан – мій родич. Дуже далекий… Може десь до Адама та Єви…

Інтрига зародилася у той день, коли один із ботів Сафроновича (а може то його справжня жіноча фб реінкарнація) викинула в мережу “сенсаційну заяву”. Але вже через годинку, зрозумівши, що зарано стартанули, пост вилучили. Однак сліди фальшстарту залишилися.

Ретельним «розслідуванням», збором «доказової бази» чергової проданівської нісенітниці зайнялися журналісти «Чернівецького Променя». Профільтрували всіх моїх родичів і родичів моїх родичів на предмет наявності в них житла.

Суть “сенсації”- в матері дружини мого троюрідного брата в Чернівцях є квартира.
Чесно кажучі сам з подивом дізнався, що її дівоче прізвище Продан 

Не маю сумніву, що в сюжеті будуть аналогії, думки “експертів”, оціночні судження та різні нездорові марення, абсурдність яких навіть суд доводити не візьметься. Але подано чернівчанам буде «смачно». Добре, що так. Бо очікував, щось ще гіршого за рівнем аморальності.

Сесія 26 липня наближається, запроданці нервують… 

Скоро подивимося: зрадів Василь Продан новині про наші з ним родинні зв’язки, чи вирішив у сюжеті таку дрібничку опустити, не шокувати чернівчан»

***

***

***

Цього ж дня, 24.07.2018 р., Олексій Каспрук був гостем програми «Пряма мова» на телеканалі «Чернівці»:

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ