Карімова заявила, що вона вирішує, хто у Чернівцях буде мером

0
584
Володимир Бешлей та Ірина Карімова. Фото з мережі Facebook
Загрузка...

Скандальна радниця міського голови Олексія Каспрука (якого 26.07.2018 р. депутати відправили у відставку) Ірина Карімова під час і після голосування за дострокове припинення повноважень мера «видала на гора» ще декілька некоректностей на адресу політичних опонентів.

«Анатолий Чесанов, Василь Забродський, в житті звикла нести відповідальність, сама визначаю, де працюю,з ким і як працюю. Ще й визначаю, хто у цьому місті буде мером і на який смітник та коли відправляти,таких шулерів-проданівських бобиків,як ви. Так, Василь Забродський, Ви це пам`ятаєте? А знаєте чому? Тому, що я чернівчанка і голосую серцем і розумом, як більшість чернівчан, а не гаманцем. Тому мій вибір завжди правильний. Мером Чернівців сьогодні є Олексій Каспрук і наступним мером Чернівців буде Олексій Каспрук! Бо це вибір чернівчан! А бариги-продани, чинуші та зелені підуть на смітник історії!», – заявила Ірина Карімова.

А ось ще один цікавий пост на її сторінці у Facebook: «Продан, Ковалюк, якщо я, Карімова Ірина, керую містом, то звільніть мене. Навіщо Ви звільняєте Каспрука? Чернівчани, мені справді тривожно за місто, якщо такі психічно неврівноважені , фактично маніакально хворі люди отримають владу у місті ,хто відповідатиме за наслідки такого керування? Усі приклади в історії , коли влада опинялася у руках маніакально хворих людей, завершувалися жахливою людською трагедією. Невже Чернівці на це заслуговують?»

Рівень радника міського голови…

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ