«Якщо держава існує для знущання над людьми і збагачення обраних, то кому вона така потрібна»

0
153
Загрузка...

І хто, приміром, нашу державу робить «такою»? Владні «моральні уроди», які ніби «слуги народу», а насправді рвуться до «корита» переважно, аби збагачуватися, вирішувати якісь свої меркантильні питання, цинічно знущаючись над інтересами більшості співвітчизників.

На цю проблематику звернув увагу колишній депутат міської ради – знаний журналіст Василь Забродський, який, з «палкими симпатіями», зауважив, як у Верховній Раді ставляться до заяв Максима Бурбака щодо необхідності провести перевибори Чернівецької міської ради і як діяльність згаданого нардепа та його найближчих соратників впливає на… масового отримання буковинцями румунських паспортів:

«Бурбак – таки Мудак, сказав би Москаль, той що Генгенич! Я скажу інакше – блазень! Блазень якому дали змогу озвучувати позицію їх збанкрутілої банди, яку вони партією називають. В своєму ілюзорному світі йому здається, що він таки центр Всесвіту і на щось таки впливає. А насправді з його заяв у ВР ржуть навіть його так звані однопартійці. І його дебільна мантра про перевибори міської ради сприймається, навіть в «його» фракції, як і ляшківські заяви про вила і селян.
Дурень думкою багатіє, кажуть в народі, і це насамперед стосується Максима Юрійовича. Перебуваючи в постійному інформаційному полі, яке створюють йому, працевлаштовані ним на «хлібні» посади, однопартійці, він відчув себе таким собі царем області. Адже будь-яка інформація сприймається лише через призму власних партійно-бізнесових інтересів. І будь-який фінансовий потік, чи то бюджетний, чи то злочинний, не залишається без уваги Бурбака і його оточення. І взагалі, Барига, який купує крадене, апріорі не може усвідомлювати як прожити не вкравши і не збрехавши. А задля створення собі псевдопозитивного іміджу потрібно шукати «ворогів народу». Саме такими для цього епідерса і є, то Рибак, то Максимюк, то Куліш з Годнюк, чи Тиміш з Онуфриком.
Але найгірше те, що у всій цій інформаційно-політичній колотнечі, яку Яценюкові злодії у владі створюють саме для відволікання уваги від реальних справ у країні, губиться сам зміст існування людини. Якщо держава існує для знущання над людьми і збагачення обраних, то кому вона така потрібна. Тому і отримують буковинці румунські паспорти тисячами щотижня, тому і тікають до Європи. Але то вже інша тема…»

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ