Публічний звіт мера Чернівців Олексія Каспрука 2018 (відео, фото)

0
915
Загрузка...

Черговий публічний звіт Чернівецького міського голови Олексія Каспрука перед територіально громадою відбувся 4 травня 2018 р. у дворику Ратуші.

Як вирішуються проблеми, які турбують чернівчан, що заважає швидко рухатися вперед? Чи ефективно працює міське господарство і чому чернівчани незадоволені комунальними послугами? Чому у Чернівцях жахливі дороги та зношений громадський транспорт? Які зміни очікують на освіту та медицину? Як зробити Чернівці цікавими світу, комфортними та безпечними для чернівчан? Про досягнення і виклики  минулого року, цьогорічні плани та завдання говорив міський голова Олексій Каспрук перед чернівчанами.

А ось і такий погляд на звіт від журналіста і публіциста Сергія Воронцова:

«БУВ НА ЗВІТІ
Був на звіті Каспрука. Йшов собі із бібліотечки, думаю, загляну. Стояв серед нагнаних роззяв, яко кіт, який вирішив постити, а перед носом жирні миші бігають. Слина тече. апетит підпирає, а ти постиш. Це я не про пиріжки халявні(там буфетниця була краща за гномівські пиріжки) Це про те, що ніби то не у політиці, а поїржати над політтехнологами та їхньою творчістю бездарною все одно хочеться, аж рве. Скільки взяв той технолог за ламіновані газети, за цілі, за дурні ідеї, за холосту натугу, за червоний килимок, за пораду розстібнути комірець. Пафосний, дорогий дурень…” Я научу вас жіть красіво, провінційні лохи…»

***

***
ФОТО:

***

***

***

Віталій Михайлішин:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ