У Чернівцях вдарили автопробігом по байдужості (фото)

0
263
Загрузка...

З нагоди початку Всеукраїнської благодійної акції «Серце до Серця» та 3-ї річниці створення служби таксі «Оптимальне таксі» у Чернівцях провели автопробіг. 

Водії служби таксі «Оптимальне таксі» підтримують благодійність і тим самим провели інформаційний старт гарної акції, адже за всі зібрані кошти в Чернівецькій області буде закуплено медичне обладнання для дітей із вадами слуху.

В період з 2 по 22 квітня в Чернівецькій області, як і по всіх областях України, проходитиме ХІІІ щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до Серця», де збиратимуть кошти для дітей із вадами слуху.

Довідково:
Оптимальне таксі – це 3 роки в Чернівцях та 13 років на ринку послуг, якісний сервіс і фіксована ціна, це гарантія того, що машину подадуть вчасно і поїздка буде максимально комфортною. Пропонуємо пасажирські і вантажні перевезення в 25 філій в різних містах України.
Ви можете розраховувати на нас в самих звичайних і несподіваних ситуаціях. Завдяки тому, що в сучасному таксопарку є машини класу «бізнес», «універсал», «економ», мікроавтобуси і вантажні автомобілі, нам по плечу будь-яке завдання. Тарифи відрізняються сталістю і доступністю, адже ми хочемо бути ближче до вас.
Чому клієнти воліють 579.
Один номер дійсний на території всієї країни.
Широкий вибір авто і оптимальне поєднання комфорту і ціни.
Швидка подача автомобілів.
Злагоджена робота водіїв і операторів.
Зручний мобільний додаток.
Замовлення таксі онлайн або дзвінок на номер 579

Напрямок руху автопробігу: автостоянка стадіон «Буковина» – вул. Головна – вул. Ю. Гагаріна – вул. Хотинська – вул. Калинівська – вул. Московської Олімпіади – вул. Руська – автостоянка ТРЦ «Екватор» вул. Руська, 248-є. – вул. Руська – вул. Вірменська – вул. Кафедральна – вул. Героїв Майдану – вул. Комарова – вул. С. Воробкевича.

Зробити внесок можна також через інтернет вказавши в платежі ЧЕРНІВЕЦЬКА область: https://www.ipay.ua/ua/bills/heart-to-heart
Головним банківським партнером є ВАТ «КРЕДОБАНК».
Рахунок для благодійних внесків: р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної філії ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227.
Найменування платежу: Благодійний внесок для Чернівецької області.
Адреса банку: м.Чернівці, пл. Центральна, 7.

Інформацію fakty.cv.ua надав Віталій СМАНДИЧ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ