Розігруються 2 супер-призи – Вікенд у Буковелі та вечеря з Шевченком

0
204
Загрузка...

Стати володарем одного з цих двох супер-призів від Благодійного Фонду Олександра Шевченка можна без якихось надзусиль, на доволі простих умовах, які описані нижче.

Отож, умови участі в розіграші:
– прочитати статтю за посиланням;
– вподобати цю офіційну сторінку в Facebook Олександра Шевченка;
– лайкнути цей пост;
– поширити цей пост на своїй сторінці;
– прокоментувати цей пост з хештегом #likeukraine .

У п’ятницю , 3 травня, о 13:00 буде розіграно 2 супер-призи: «Вікенд у Буковелі на двох та вечеря-спілкування з Олександром Шевченком в одному з ресторанів Буковелю».

Журналісти з Буковини, які відвідали Буковель та зустрілися з  ідеологом створення Буковелю народним депутатом України Олександром Шевченком, розповідають про революцію в будівництві доріг, які здійснили О. Шевченко та буковелівські дорожники. “Колись Буковель став справжнім полігоном з випробування найновіших технологій будівництва доріг. На основі експериментів в Буковелі створили нові технології – утричі дешеві і удесятеро надійніші. Фактично буковелівські дорожники здійснили революцію в будівництві доріг в Україні”, – цитує журналістів Олександр Шевченко.
За останні два-три роки збудовано сотні кілометрів доріг. Буковелівська компанія ПБС за власною ініціативою вперше в Україні дає десятирічну гарантію на відремонтовані дороги. (Раніше звично інші давали лише три роки).

***

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ