Голос країни 2018: Чернівецький суперфіналіст відкрив любовні секрети (відео)

1
482
Загрузка...

У неділю, 29.04.2018 р., у прямому ефірі визначиться переможець 8-го сезону популярного проекту «Голос країни» на телеканалі «1+1». На це престижне звання претендує і чернівецький «економіст-футболіст» Андрій Рибарчук, який представляє команду Тіни Кароль.

Його номер для голосування, як і попередні рази, буде 16. Як зауважила сестра Андрія – Анна Рибарчук, голосування буде в три етапи. Аби не пропустити, треба стежити за ефіром на телеканалі «1+1» з 21:00!

У підсумку – друге місце, дуже гідний результат!

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Тим часом, напередодні вирішальних подій «Голосу країни 2018» чернівецький суперфіналіст 2018 розповів, чому вирішив проміняти успішну кар’єру у банку на музику і про те, чи вільне його серце:

«Я завжди розумів, що можу розвиватись у сфері фінансів. У 19 років вже працював у банку та мав стабільний дохід, пізніше навіть став керівником відділення. Але моє серце завжди належало музиці, і саме зараз я відчуваю себе щасливим, адже зрозумів, що можу бути успішним і у цій сфері також»…

«У мене є кохана, з якою ми зустрічаємося більше року, але давно знаємо одне одного. Ми познайомились у студентські роки в одній з місцевих піцерій. Я зайшов до закладу і сів за столик, який, як виявилося, вже був зайнятий моєю майбутньою дівчиною. Тоді я виграв один з вокальних конкурсів в університеті та жартуючи залишив їй автограф у зошиті, який вона зберегла. Через 5-6 років ми знову зустрілись на каву і вже не розлучались», – зазначив Андрій Рибарчук.

Разом з Андрієм Рибарчуком своїми секретами ділилась вірменська суперфіналістка Србуі Саргсян.

***

Чернівчанин Рибарчук виграв чвертьфінал на «Голосі країни 2018»! (відео)

***

Голос країни: Джамала назвала чернівчанина потенційним переможцем! (відео)

***

Чернівецький «економіст-футболіст» пройшов далі у «Голосі країни» (відео)

***

Як чернівчани «пірвали зал» на «Голосі країни» (відео)

***

Чернівецький учасник «Голосу країни» довів Джамалу до сліз (відео)

***

Чарівні чернівчанки – в ефірі «Голосу країни» 18.03.2018 р. (відео, фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ