Розгін наметового містечка на Майдані мобілізує протестні сили (відео)

4
253
Загрузка...

Неприпустимі в демократичній країні дії «правоохоронців», які 3.03.18 розігнали наметове містечко з протестуючими на Майдані в Києві (відео тих подій – нижче), призвели до нової хвилі мобілізації серед опозиційно налаштованих до «теперішніх» патріотів, які серйозно націлились на зміну режиму в Україні…

Зібрались активісти, зокрема, і у неділю, 4.03.18, у Чернівцях. Обговорили вчорашні події у столиці. Домовились про координацію дій.

у вівторок, 6.03.18, мають зареєструвати в ОДА та облраді заяви щодо негайної відставки Авакова, генпрокурора і президента. Сам текст буде розміщений пізніше в групі «Народна Буковина» у Facebook і розісланий депутатам обласної ради.

Ініціатори зібрання та координованих дій запрошують всіх небайдужих підтримати і приєднатися до цього протестного руху. Із закликом: Не дамо цим «тварям» принижувати народ України!

Ніякі політичні сили до цих дій не мають стосунку. Хоча представники цього протестного руху акцентують увагу, що відкриті для всіх, хто розділяють ці ідеї (зокрема, зміни влади в Україні), незалежно від політичних симпатій, або навіть приналежності до якихось партій.

Приєднуйтесь до групи «Народна Буковина», спілкуйтесь з однодумцями там і поза групою, залучайте небайдужих друзів до обговорення та боротьби за зміни на краще в Україні!

***

В Україні також оголошено загальну мобілізацію всіх, хто взмозі захистити Державу і негайно усунути олігархат від влади!
Збір – о 8:00 ранку 9 березня в парку Шевченка!
Ініціатори закликають всіх активістів, представників добробатів, націоналістів долучатися!

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ