Як чернівецькому ресторану «пришили політику»

0
428
Загрузка...

Дискусії навколо ринку «Буковинський» (навпроти готелю «Черемош»), які дійшли і до сесії міської ради, отримали несподіване «політичне продовження» у зовсім не політичній справі… в ресторані «Чернівці» (готель «Буковина»).

Голова Громадської ради при виконкомі Чернівецької міської ради Володимир Дорош, який в принципі висловлювався по суті проблем навколо ринку толерантно і потім неодноразово підкреслював як добре, що сторони порозумілись, раптом публічно доволі некоректно заявив, що нібито за наслідками його виступів щодо ринку йому «відмовили у проведенні заходу «Відкриття туристичного сезону від “Oasis Tour”» у приміщенні ресторану «Чернівці», що належить пану Чинушу, незважаючи на попередні домовленості». Тобто тут читається явний політичний підтекст. І можна було б здивуватися, адже який сенс ресторану відмовляти у проведенні заходу, який приносить прибуток? Лише через те, що представник замовників висловився не зовсім позитивно для ринку в тих дискусіях з тими, хто на тому ринку торгує? Нелогічно якось…

Але… Вже незабаром директор готельно-туристичного комплексу «Буковина» Андрій Брязкало в подробицях описав цю ситуацію і пояснив, що ніякої політики тут немає, просто Володимир Дорош надто довго затягнув із підтвердженням замовлення і, власне, самим, вже конкретизованим, замовленням:

«Цікаве спостереження.
Коли люди в Чернівцях хочуть пояснити щось – причину конфлікту чи дружби, вони прибігають до політичних нюансів.
А іноді все набагато простіше.
Щодо звинувачень, які прозвучали в сторону Ресторану “Чернівці” від Володимира Дороша, і коротко про те, як відбувалось все насправді (пан Володимир, якщо щось з нижче написаного неправда, вкажіть, будь ласка).
Так, дійсно представники туристичної компанії приходили в ресторан і розглядали можливість проведення відкриття туристичного сезону. Були озвучені попередні цифри можливого замовлення, але ні конкретної кількості людей (від 100 людей до 150 людей), ні умов, ні самого замовлення не було, підтвердження ні письмового, ні усного також не було. З Володимиром Іллічом було тільки усно домовлено, що після конкретного і чіткого замовлення зможемо дати підтвердження. Після того, як він одужав, в середу в обідній час прийшов робити замовлення з адміністратором. Зв’язатися ввечері з Володимиром Іллічом по телефону не вдалось, він був поза зоною досяжності. В четвер перед сесією, побачивши його, я повідомив, що потрібно переговорити. Вдалось нам зустрітись, з моєї ініціативи, уже ввечері в 21:30, на компроміс замовник йти не хотів і під час розмови повідомив, що він роздав уже запрошення (а зробив він це, ще у вівторок, не робивши замовлення).
Розмова закінчилась тим, що Володимир Ілліч покинув зустріч так ні до чого і не домовившись.
А тепер увага: де тут політичний підтекст?)
P.S. З фірмою пана Володимира ми працюємо не один рік, у звязку із тісною і постійною співпрацею пропонуєм йому індивідуальні ціни. Також зазвичай ми замовлення такого формату не приймаємо, але зважаючи на хороші стосунки з паном Володимиром, вирішили піти на зустріч. Але в результаті вийшло, що ці хороші стосунки цінуються не всіма сторонами нашої співпраці і якісь буденні непорозуміння чомусь можуть бути переведенні в політичну площину
».

Ось такі бувають непотрібні «політичні пристрасті», у т.ч. там, де їх не має бути…

fakty.cv.ua

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ