Чому ж НАБУ не розслідує злочини президента Порошенка?..

0
242
Загрузка...

Директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артема Ситника запитали в Лондоні, чи наважиться він розслідувати злочини президента Порошенка? Його відповідь була очікувано брехливою: коли будуть факти, тоді і будемо розслідувати.

На це звернув увагу публічно народний депутат 8 скликання і заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій: «Нагадаю пану Ситнику що у нього в шафці припадають пилом декілька кримінальних справ, відкритих за моїми заявами. Це і про земельні афери Порошенка, і про Ротердам+, і про хабар у 6 млн.доларів, отриманий за реєстрацію пана Онищенка кандидатом у нардепи.

А як на рахунок віджиму бізнесу БРСМ, Нафтогазвидобування та ще з десяток епізодів корупції “гаранта”? Факти в НАБУ. І що?

Повна безхребетність і імпотенція. Навіщо ж Ви їздите у Лондон ганьбити державу, пане Артеме? А, Вам мабуть просто сподобалось там відпочивати з дружиною і, як кажуть люди, коханкою влітку 2015-го?»

Ось така в Україні «антикорупційна боротьба»…

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ