Буковинський нардеп: У діях Надії Савченко проглядалися російські вуха

1
249
Загрузка...

Буковинський депутат Верховної Ради України Іван Рибак зазначив, що ще після повернення Надії Савченко з російського полону він мав якісь недобрі передчуття щодо неї.

З приводу останніх подій навколо нардепки-Героя України і екс-полонянки Іван Рибак написав:

«Щоб не розчаровуватися, ніколи не треба зачаровуватися.
Для більшості українців новина про Надію Савченко, долею якої у полоні переймалися майже всі наші громадяни, звинувачення народного депутата України у підготовці теракту у Верховній Раді, яке висунула Генеральна прокуратура, стало неочікуваним. Але це вже був не шок. Адже за час після звільнення з полону вона не один раз зарекомендувала себе, як непередбачувана, непослідовна, провокативна людина з екстреміськими нахилами. У багатьох її діях чітко проглядалися російські вуха.

Коли пані Савченко у перший день після звільнення з полону вперше прийшла до Парламенту, я брав участь у ранковому ефірі парламентського каналу разом з паном Галасюком – депутатом з Радикальної партії. Ведуча у нас запитала: що ви скажете з приводу повернення Надії?
І я відповів, що радий, адже вдалося повернути нашого співвітчизника. Українці не повинні сидіти по російських в’язницях і казематах, а повинні бути дома в Україні. Але щоб не розчаровуватися, ніколи не треба зачаровуватися.
Тоді на мене дехто накинувся, мовляв, що ж ти таке говориш, Савченко це ж жінка-герой. Я відповідав, що це моя особиста думка. Ну не викликала вона у мене особливої довіри, не подобалося, було якесь передчуття.

Але що ми обговорюємо зараз? Людина прийшла з гранатами у Верховну Раду, у Парламент держави. Це неприпустимо. Це не потребує додаткових пояснень.
Найгірше те, що якби дійсно дійшло до трагедії, у нас частина суспільства зустріла б це оплесками. Градус розбрату серед українців подекуди, на жаль, перевищує градус консолідації. І це є ще одним чинником наших бід і проблем. Першим би аплодував північний сусід. Якраз перед виборами Путіна це було б для росіян хорошим подарунком. Завдяки нашим правоохоронцям вони його не отримають. Переконаний, далі буде слідство і будуть розставлені всі крапки над “і”».

А ось детальніша інформація про теракт у Верховній Раді, який, за словами генпрокурора Юрія Луценка, готувала особисто Надія Савченко.

***

***

***

***

***

https://youtu.be/nOs0-uEkLvQ

***

Чернівецька канадійка: Таких проектів, як Савченко, буде ще не один

***

АТОвець задав Надії Савченко дуже незручні запитання в прямому ефірі (відео)

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ