У 2018 році планується підвищення мінімальної заробітної плати

0
189
Зарплата украинца фото банк Предметы Деньги
Загрузка...

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко заявив, що в цьому році планується чергове підвищення мінімальної заробітної плати.

“Від 1 січня мінімальна заробітна плата зросла до 3723 грн. Наступне підвищення – 4100 грн, і я переконаний, що воно буде і що це буде саме в 2018 році. Є ініціатива Президента України, є звернення до уряду про те, що за результатами першого кварталу уряд має повернутися і розглянути можливість збільшення мінімальної заробітної плати. Повторю, мета одна – показати суспільству, що все-таки життя в країні змінюється, якість і рівень життя зростає. Ми робимо упор на працюючій людині, вона має отримувати достойну заробітну плату. І, безумовно, друга, не менш важлива категорія, – це пенсіонери, інваліди, тобто це ті люди, яким сьогодні, окрім держави, ніхто не допоможе”, – зазначив Розенко.

“Підняття мінімальної заробітної плати – це правильний крок, і я повністю підтримую ініціативу Президента та переконаний, що ми цю ідею реалізуємо у 2018 році”, – додав віце-прем’єр.

Ольга Манюк, fakty.cv.ua
***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ