Рибак: Буковині кошти на природоохоронні заходи у 2018 р. не потрібні…

0
116
Загрузка...

Якщо не стукати, тоді точно мало шансів, що відкриють, як кажуть. Буковинський народний депутат Іван Рибак повідомив, що від Чернівецької області не надійшло пропозицій щодо потреби для виділення коштів на здійснення природоохоронних заходів у 2018 році…

На своїй сторінці у Facebook Іван Рибак написав:

«При підготовці проекту Закону “Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо особливостей розподілу екологічного податку” було направлено звернення до керівництва всіх областей України з проханням надати інформацію щодо потреби для виділення коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на здійснення природоохоронних заходів у 2018 році. На жаль, від Чернівецької області інформація не надійшла.
Тому виникає питання: чи все так добре в Чернівецькій області, що вже навіть не потрібні кошти на поліпшення стану навколишнього природного середовища?
А може потрібно змінити владу в області, яка не хоче покращувати умови життя місцевих жителів?
Яка Ваша думка?»

Сергій Колотило додав, що «в 2015 році область офіційно листом відмовилася від так званих “Кіотських” коштів на вуличне освітлення хоча і на сьогоднішній день є потреба в енергоефективному освітленні, а по природоохоронних заходах в даний час є потреба і в сміттєвозах, сміттєвих баках різних об’ємів ну і сміттєсортувальній лінії… І це одна із багатьох потреб по природоохоронних заходах які потрібні для Вижницької територіальної громади … Але маємо те що маємо»…

То яка ваша думка?..

fakty.cv.ua

***

А тут мали би спрацювати зв’язки і впливовість заступника голови ОДА Василя Гостюка (якщо, звісно, він зацікавлений допомогти отримати такі кошти в область):

Чернівецькій спортшколі «світять» ~40 млн. з держбюджету на покращення бази

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ