Чернівецький міністр пояснив, чому ледь не знепритомнів в ефірі (відео)

0
244
Загрузка...

Чернівецький міністр інформаційної політики Юрій Стець, який ледь не знепритомнів під час міжнародного форуму в Києві, присвяченого проблемам анексованого Криму («Окупований півострів: чотири роки опору»), прокоментував стан свого здоров’я.

«Очевидно, що обговорювати своє здоров‘я в пресі мені би не дуже хотілося. Але інакше припинити спекуляції на цій темі не вийде. Так, дійсно мені стало зле. Слава Богу, до втрати свідомості справа не дійшла. Для українських ЗМІ ніяких секретів про мою хворобу не залишилось. Хочу подякувати їм, що не спекулюють на цій темі. Позиція так званих «російських ЗМІ» мене не цікавить взагалі.

Тепер, маючи можливість закінчу те, що не встиг вчора договорити під час свого виступу в рамках форуму:

Будь-яка людина цього світу, незалежно від громадянства, яка говорить правду: що Крим – це Україна, а Росія – окупант, є потенційним бранцем Кремля. Але попри це, боротися за правду потрібно і важливо! Дякую за це нашим міжнародним партнерам», – процитували Юрія Стеця сайт очолюваного ним міністерства mip.gov.ua.

Свій виступ на форумі 26.02.18 Юрій Стець розпочав на хвилюючій (як і сама тема) ноті: «Я, як завжди, буду мінімально дипломатичним, але максимально відвертим і щирим. Ви говорили, що Крим – це Україна, а Росія – окупант. Подивіться на Ахтема Чийгоза. Його за це посадили. Ви наступні»… На останніх словах міністр почав задихатися і відійшов від трибуни…

Ведуча зауважила, що міністр хворіє, і попросила присутніх з розумінням поставитися до того, що сталося…

Нагадаємо, що саме погіршення стану здоров‘я було причиною оголошення заяви про відставку Юрія Стеця 31 травня 2017 року.

fakty.cv.ua

***

***

https://youtu.be/xp3ewhTY5Mw

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ