У Чернівцях другу добу борються з наслідками аварії у котельні

0
170
Загрузка...

Через серйозну аварію зупинилася котельня на вулиці Максимовича. Триває усунення витоків.

Ремонтні бригади МКП «Чернівцтеплокомуненерго» другу добу працюють над усуненням наслідків гідроудару, що стався у гідравлічній системі котельні на вул. Максимовича через перепади напруги у системі електропостачання.

У наслідок гідроудару, що стався через перепади напруги у системі електропостачання, 10 січня о 09.50 зупинилася котельні на вул. Максимовича, яка забезпечує теплом 92 будинки, в тому числі 8 закладів освіти та 5 закладів охорони здоров’я. Оперативно було прийнято рішення про перекриття засувок у всіх будинках для упередження втрати теплоносія, виявлення та локалізації поривів. Вжиті заходи дозволили у стислі терміни визначити місця 4 поривів на магістральному теплопроводі та 6 витоків у будинках. Про це повідомив директор МКП «Чернівцтеплокомуненерго» Олександр Меленчук.

Ремонтні бригади підприємства над усуненням витоків працювали до 5-ї години ранку. Підприємство вдячно мешканцям будинків на пр. Незалежності,83-85, які вночі, не зважаючи на несприятливі погодні умови, підтримували робітників. О 06.30 ранку котельню було запущено.

11 січня о 14.00 було виявлено скритий виток в районі вул. Фізькультурної – Стеф’юка. До усунення витоку та повторної перевірки всієї теплотраси роботу котельні призупинено. «Робимо все можливе, щоб у стислі терміни поновити теплопостачання цього мікрорайону у повному обсязі», – заявив Олександр Меленчук.

Інформацію fakty.cv.ua надала прес-служба міської ради

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ