«Надто відвертому журналісту» вдруге підпалили авто у Чернівцях…

0
470
Загрузка...

У середині травня 2017 р. біля його будинку по вул. Щербанюка (екс-Чапаєва) підпалили придбаний в Німеччині «Mini Сooper», а тепер на тому ж місці підпалили вже інше авто…

Олександр Білоус свого часу грав за головну футбольну команду краю «Буковину», але в силу життєвих обставин швидко завершив виступи на рівні команд майстрів і пішов працювати в обласний підрозділ охорони пам’яток історії та культури, поєднуючи це із виступами в аматорських футбольних чемпіонатах Чернівецької та Івано-Франківської областей. Ще будучи гравцем «Буковини», як вже зазначалось на fakty.cv.ua, брав участь у «Помаранчевій революції», а в часи роботи чиновником обласного рівня не пропустив і Революцію Гідності (хоча, зрозуміло, участь у тих подіях для державних чиновників не віталась). На той час Олександр з однодумцями заснував інформаційний портал fakty.cv.ua і став на громадських засадах редактором.

Після Революції Гідності, як кажуть, не витримавши «чергового покращення», Олександр влітку 2016 р. звільнився з посади завідувач відділу охорони пам’яток історії та культури Чернівецького обласного центру з питань культурної спадщини та й поїхав на заробітки до Німеччини. Там його на пробіжці помітив представник місцевого футбольного клубу, «розпізнав» футболіста, запросив на тренування, після чого екс-гравець «Буковини» підписав контракт з «SV 09 Arnstadt», у складі якого провів вже півтори сезони.

У груді 2016 р., будучи присутнім у студії програми «Шустер life» як головний редактор інформпорталу fakty.cv.ua «Чернівці-Інфо», Олександр Білоус «змусив» Міхеїла Саакашвілі назвати Президента України Петра Порошенка «баригою», що мало немалий резонанс. Неодноразово Олександр публічно «чіпляв» «головного митника» Буковини Миколу Салагора та інших представників владного режиму, яких в народі вважають причетними до різних корупційних схем та інших негативних процесів.

Складно сказати, чи є зв’язок між його відвертими публічними висловлюваннями і гострими публікаціями та цими підпалами авто, але «маємо що маємо»: у середині травня біля багатоповерхівки у Чернівцях, де Олександр мешкає з батьками, підпалили «Mini Сooper», а напередодні Нового 2018 року там же підпалили вже інше авто, яке він за допомогою друзів придбав в тій же Німеччині, де продовжив футбольну кар’єру.

До речі, традиційна для України «нерозумна бюрократія» надовго затягнула оформлення бюрократичних формальностей після першого підпалу. Для порівняння, в Німеччині відповідні проблемні питання Олександр Білоус вирішив оперативно. А згодом йому навіть повернули частину «автомобільних виплат» – за період після підпалу і до кінця року (бо ті проплати річні).

Напевно, не складно здогадатися, що після першого підпалу правоохоронці не знайшли злочинців. Наскільки успішно попрацюють слідчі цього разу, побачимо згодом.

fakty.cv.ua

***

У Чернівцях підпалили авто «надто відвертого» журналіста (фото)

***

ФУТБОЛ: ЕКС-ГРАВЕЦЬ «БУКОВИНИ» ЗАБИВ У НІМЕЧЧИНІ З ПЕРЕДАЧІ ШУМАХЕРА

***

МІНІ-ФУТБОЛ: У ФІНАЛІ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ 2016/17 ОБІЙШЛИСЬ БЕЗ ПЕНАЛЬТІ (ВІДЕО)

***

У ЧЕРНІВЦЯХ ПОШКОДИЛИ АВТО ФУТБОЛІСТА НІМЕЦЬКОЇ ЛІГИ, ПОЛІЦІЯ «НА ПАУЗІ»…

***

І ЗНОВУ «НІМЕЦЬКИЙ СЛІД» У ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ МІНІ-ФУТБОЛІ (ФОТО)

***

МІНІ-ФУТБОЛ: ПЕРШІ ДОСТРОКОВІ ПЕРЕМОЖЦІ ГРУПИ «ЗАСВІТИЛИСЬ»… У САУНІ

***

БУКОВИНЦІ БІЛОУС І КО СПОРТИВНО ПІДТРИМАЮТЬ В ГОЛЛАНДІЇ АСОЦІАЦІЮ УКРАЇНИ І ЄС

***

НА ТЕНІСНОМУ П’ЄДЕСТАЛІ «ЗАСВІТИВСЯ» ДМИТРО БІЛОУС (ФОТО)

***

ФОТО: БІЛОУС, ПОЛЬОВИЙ І КО ЗАПОЧАТКУВАЛИ ВЕЛОПРОГУЛЯНКИ ВИХІДНОГО ДНЯ

***

ПРОБІЖКА З «ПРИСМАКОМ» НІМЕЦЬКОЇ ЛАНДЕСЛІГИ ТА ЦИРКУ «DU SOLEIL» (ФОТО, ВІДЕО)

***

ФУТБОЛ: ЕКС-ГРАВЕЦЬ «БУКОВИНИ» ЗНОВУ ЗАБИВАЄ У НІМЕЧЧИННІ

***

СЕНСАЦІЙНИЙ ФІНАЛ КУБКУ ОБЛАСТІ 2017 ПОВ’ЯЗАНИЙ З «БУКОВИНОЮ» І… САУНОЮ (ВІДЕО)

***

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ «ЦВАЙТЕ ЧЕВЧЕНКО» ЗАБИВ У НІМЕЧЧИНІ ЗАВДЯКИ… ВІДЕНСЬКОМУ КАФЕ

***

ФУТБОЛ: ЧЕРНІВЧАНИН У НІМЕЦЬКІЙ ЛІЗІ ЗАЗНАВ ТРАВМИ І ОПИНИВСЯ В ЛІКАРНІ…

***

ЕКС-ЧИНОВНИК З ЧЕРНІВЦІВ ЗАБИВАЄ У НІМЕЦЬКІЙ ФУТБОЛЬНІЙ ЛІЗІ

***

ЧЕРНІВЧАНИН «ЗМУСИВ» СААКАШВІЛІ НАЗВАТИ ПОРОШЕНКА «БАРИГОЮ» (ВІДЕО)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ