Маланка-2018 у Чернівцях: зміни у перекритті та обмеженні руху

3
1009
Микола Задора і Анна Чебан у програмі «Караоке на майдані»
Загрузка...

У понеділок, 15.01.18, у Чернівцях відбудеться VII фольклорно-етнографічне свято «Маланка-Фест», у зв’язку з чим матимуть місце обмеження і повне перекриття руху на деяких вулицях.

Під час проведення в Чернівцях VII фольклорно-етнографічного фестивалю Маланок 15 січня 2018 року з 6 до 10 години буде заборонено рух та стоянка транспортних засобів, крім громадського транспорту і учасників святкової ходи, по площі Пресвятої Марії, Філармонії, вулицях М.Заньковецької, Університетській на ділянці від вул. С.Бандери до вул.Й.Гете, Е.Штейнбарга, площі Театральній, вул.І.Котляревського, площі Соборній, вул. І.Франка, площі Центральній та вулицях Поштовій, П.Чайковського, П.Ончула, Бахрушина, О.Поповича та з 10 по 19 год. буде повне перекриття руху та заборонена стоянка транспортних засобів, крім транспорту учасників фестивалю та тролейбусів маршруту №№2, 4.

15.01.18 р. рух тролейбусів №№1, 6 буде закільцьований по вулицях Бахрушина, О.Поповича, А.Ончула. Автоперевізники всіх форм власності мають організувати роботу громадського транспорту з врахуванням перекриття руху.

Інформацію fakty.cv.ua надала прес-служба Чернівецької міської ради

Ну, і, звісно, інтригою залишається, чи завітає до Чернівців на Маланку 2018 зірковий телеведучий Ігор Кондратюк, якого запросив на це свято під час виступу у києві (Караоке на майдані) чернівецький співак і шоу-мен Микола Задора:

***

***

***
Маланка 14.01.2017:

***

***
І трохи Маланки 13.01.18

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ