Як вигідно продавати і купувати в системі ProZorro

1
241
Загрузка...

Продавати і купувати дедалі зручніше і вигідніше в системі ProZorro. Хто ще не пересвідчився у цьому, має можливість зробити це.

Лідер комерційних закупівель в Україні за кількістю щоденних торгів та кількості організаторів і постачальників електронний торговий майданчик «SmartTender.biz» спільно з «Системою електронних публічних закупівель ProZorro», представниками журналу «Радник в сфері державних закупівель», «Антимонопольним комітетом України», «Міністерством економічного розвитку і торгівлі України», «MASTER:Бухгалтерія», проводитиме для фахівців навчання та підвищення кваліфікації, на тему: «Як Замовникам ефективно купувати, а Постачальникам вигідно продавати в системі ProZorro». На даному семінарі будуть розглянуті свіжі новини, актуальні питання, а також думки експертів та поради фахівців у сфері закупівель.
Дата проведення заходу 05 – 06 лютого 2018 року, з 09:00 до 16:00 години, у готельно – туристичному комплексі «Буковина» в приміщенні конференц-залу.
Ціллю даного семінару є консультування Замовників та Постачальників задля навчання та попередження ними порушень при проведенні процедур, виходячи з положень Закону України «Про публічні закупівлі», який встановлює правові та економічні засади здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб держави та територіальної громади.
Заняття будуть проводитись досвідченими експертами та практиками державних та комерційних процедур закупівель.
​За підсумками навчання учасники курсів отримають знання у сфері проведення закупівель та участі у них, зможуть самостійно аналізувати чинне законодавство, задля уникнення типових помилок, а також зможуть самостійно здійснювати аналіз економічної ефективності закупівельної діяльності та моніторингу ринку у закупівлі того чи іншого товару. По завершенню семінару, кожен з учасників отримає іменний сертифікат.
​Просимо Вас посприяти в поінформованості місцевого населення про проведення даного заходу у Вашому місті, з метою підвищення рівня обізнаності суспільства, щодо роботи електронних публічних закупівель ProZorro.

Контактна особа:
Левкун О.Я.
Тел: +380 66 117 92 40
E-mail: levkun@smarttender.biz

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ