Засніжену передноворічну Говерлу підкорила і 4-річна чернівчанка (фото, відео)

1
514
Глорія Польова на Говерлі
Загрузка...

Напередодні Нового 2018-го року серед сміливців, які наважились у непростих погодних умовах піднятися на найвищу гору українських Карпат – Говерлу, була і… чотирирічна чернівчанка.

Мова про вже знану Глорію Польову – доньку власника «Льодового майданчика» Павла Польового та популярної ведучої і DJ Діани (Корсун).

Звісно, піднімалась Глорія Польова на Говерлу не сама, а з батьком. Як повідомила fakty.cv.ua Діана Польова (Корсун), Павлові в ніч на 30.12.17 знайомий скинув по інтернету інформацію про те, що група (переважно львів’ян) збирається за день до Нового року на Говерлу. Рішення було прийнято зрозуміло яке, тож до ранку Діана вже зібрала своїм речі в похід. Хвилювалась, але чоловікові довіряє.

Сам Павло Польовий зізнався, що десь на пів дорозі вже хотів повертатися назад. Але Глорія настояла на продовженні підйому, тож «вибору вже не було». Так 4-річна чернівчанка підкорила засніжену передноворічну Говерлу, ще й батька «змусила» зробити це у непростих умовах.

Зрештою, підкорили «малу Говерлу» перед піком. Далі не пішли через відсутню видимість та вітер. І рівень небезпеки виходив за рамки розумного, як кажуть. Але влітку Глорія підіймалась вже і на саму найвищу точку українських Карпат.

Глорія Польова на Говерлі

***

***

***

«Олімпійські» депутат і прокурор в складних умовах підкорили Говерлу (фото)

***

«Олімпійські» депутат і прокурор в складних умовах підкорили Говерлу (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ