У Чернівцях відкрили «Почесне представництво Путіна»:) (фото)

0
381
Загрузка...

У п’ятницю, 1.12.2017 р., Національний Корпус Буковини, разом з деякими громадськими організаціями Чернівців, провели акцію біля стін румунського культурного центру «Еудоксіу Хурмузакі», що знаходиться по вул. Ольги Кобилянської.

Так о 15:00 на Центральній площі міста зібралось близько сотні активістів та організованою колоною рушили до стін культурного центру «Еудоксіу Хурмузакі», головою якого є Василь Терицану. Також Терицану являється лідером румунської національної меншини, а ще як виявилось в ході останніх подій – вірним слугою Путіна та прихвоснем Кремля.

Підійшовши до «Еудоксіу Хурмузакі», перед громадою виступив голова ПП Національний Корпус Буковини – Ігор Лучак, який нагадав, що Терицану є ініціатором низки заходів сепаратиського спрямування. Згадав про останню акцію,організовану Терицану, біля Чернівецької ОДА. Тоді румуномовні активісти підняли румунські триколори та засвистали гімн України, а весь цей час їх координував Терицану. Також цікавим є те, що Василь Терицану являється власником низки нерухомого майна, яке придбав нещодавно, перебуваючи на пенсії. Постає логічне запитання за чиї гроші пенсіонер Терицану все це скуповує?

Після короткого екскурсу Василь Терицану так і не вийшов до активістів на розмову, тому що як виявилось, поїхав до Румунії святкувати День соборності. Проте це не завадило Національному Корпусу символічно відкрити почесне представництво Путіна в культурному центрі, який очолює Терицану та передати йому подяку від ФСБ Росії за вагомий внесок у дестабілізацію ситуації на Буковині.

На завершення голова Національного Корпусу додав: «Ми, українські Nаціоналісти, пильно стежимо за всякими сепаратистами будь-якого забарвлення та зробимо все для того,щоб вони відповіли за свої вчинки».

Джерело: Національний Корпус Чернівці

***

***

Фото:

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ