Розшукали водія, який зруйнував шкільну будівлю на Сторожинеччині

0
93
Загрузка...

Невідомий, керуючи іномаркою, пошкодив одну із стін навчального закладу на Сторожинеччині. Але втекти від поліцейських та залишитись безкарним порушнику не вдалося.

У ніч на 23 грудня у стіну шкільної їдальні в’їхав автомобіль марки «Ауді» на іноземній реєстрації. Внаслідок ДТП стіна будівлі і сама автівка зазнали значних пошкоджень. Після скоєного водій одразу втік з місця події.

Завдяки професійній роботі поліцейські того ж дня розшукали винуватця. Ним виявився 26-річний житель одного з сіл району.

За попередньою інформацією, водій не дотримувався безпечного швидкісного режиму, в результаті чого, не впорався з керуванням та вилетів за межі приїжджої частини.

Правопорушника було притягнуто до адміністративної відповідальності згідно статті 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Свою провину чоловік визнав та погодився відшкодувати всі завдані збитки.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

Більше фото можна переглянути тут:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ