Поліцейські розшукали вбивцю чернівчанина

0
173
Загрузка...

Під час застілля, чергова сварка зі співмешканкою стала для чоловіка останньою…

6 грудня до поліції звернулись працівники карети швидкої допомоги. Медики повідомили про чоловіка, виявленого у власній оселі із ножовим пораненням.

Поліцейські встановили, що 49-річний житель обласного центру загинув внаслідок колото-різаного поранення у лівій бічній поверхні тулуба.

У ході проведення розшукових дій, поліцейські Управління карного розшуку і Шевченківського відділення поліції встановили та затримали зловмисницю. Нею виявилась 49-річна чернівчанка, котра проживала разом з потерпілим. Правоохоронці з’ясували, що «подружжя» було відоме веденням антигромадського способу життя.

5 грудня ввечері співмешканці в котрий раз розпивали спиртні напої. Невдовзі між ними виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік почав погрожувати жінці фізичним насильством. Остання вже неодноразово зазнавала побиття з боку чоловіка. Цього разу жінка вхопила зі столу ножа та завдала кривднику удар в область грудної клітини. Одразу після вчинення злочину нападниця втекла з квартири.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції
Чернівецької області

***

На Буковині працівники Управління карного розшуку спіймали хлопця, котрий пограбував свого односельчанина

Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Хотинського відділення поліції звернувся 45-річний житель села Колінківці. Чоловік повідомив, що невідома особа проникла до його будинку та погрожуючи ножем викрала мобільний телефон.

Виїхавши на місце злочину поліцейські встановили, що зловмисник потрапив до будинку через незачинені вхідні двері. Одягнувши на голову чулок, порушник почав вимагати від неповнолітньої доньки потерпілого гроші та цінності. Не отримавши бажаного, зловмисник почав сам шукати в помешканні. Коли він не знайшов нічого, то з тумбочки викрав мобільний телефон та втік у невідомому напрямку.

На пошуки грабіжника було орієнтовано весь особовий склад обласної поліції. Оперативники почали обстежувати прилеглу територію до місця вчинення злочину та проводити опитування місцевого населення.

В подальшому під час проведення пошукових заходів працівникам Управління карного розшуку вдалося встановити грабіжника. Ним виявився 18-річний місцевий житель. Правоохоронцям порушник повідомив, що вчинив злочин через особисту неприязність до потерпілого. Слідчі вилучили у зловмисника викрадений ним мобільний телефон.

Внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Фото дивіться тут:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ