Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

0
207
Загрузка...

З нагоди Міжнародного дня інвалідів та задля привернення уваги суспільства до проблем осіб із обмеженою працездатністю Чернівецький міський центр зайнятості спільно з місцевими органами праці та соціального захисту населення, відділенням Фонду соціального захисту інвалідів та за участі роботодавців Чернівців провели 28 листопада ц. р. ярмарок вакансій.

Відкриваючи захід, директор Чернівецького міського центру зайнятості Іван Тимошенко привітав присутніх, побажав усім присутнім плідної співпраці та взаємовигідних результатів: безробітним – знайти  підходящу роботу, а роботодавцям – кваліфікованих працівників.

На  ярмарку вакансій були присутні 18 економічно активних роботодавців міста, які презентували 109 робочих місць  для осіб з особливими потребами. Так, приватне акціонерне товариство «Енергопостачальна компанія «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» запрошує на роботу начальника відділу тарифної політики і планування, провідного економіста, комірника, контролера енергонагляду, кухонного робітника. Комунальному підприємству «Чернівціводоканал»  потрібні електрогазозварники, електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування, машиністи екскаватора, муляри, слюсарі аварійно-відбудовних робіт, слюсарі з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіки), слюсарі-ремонтники. Товариство з додатковою відповідальністю «ТРЕМБІТА» запропонувало посади швачок.

Фінансова галузь  Чернівців була представлена Чернівецькою філією ПАТ «Ощадний банк України», яка презентувала посади для фахівців банківської сфери, касирів-операціоністів.

Приватні підприємці міста Чернівці запропонували шукачам роботи, вакансії в сфері торгівлі – продавців різної кваліфікації.

Крім того, роботодавці міста  представили вакантні посади інженерів, касирів квиткових, електромонтерів, лікаря-стоматолога, прибиральників та багато інших.

Захід відбувся за високої активності як роботодавців, так і шукачів роботи – а в ньому взяли участь 89 осіб з особливими потребами. Фахівці центру зайнятості забезпечили адресний та індивідуальний підхід до кожного громадянина цієї категорії, враховуючи їхні потреби та можливості, рекомендації медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації. Крім цього, шукачів роботи ознайомили з наявними вакансіями в місті, послугами служби зайнятості; розповіли про заходи, що їх проводять працівники  служби зайнятості для прискорення працевлаштування особливих людей.

 

Відділ організаційної та інформаційної роботи
Чернівецького обласного центру зайнятості

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ