Справу проти Каспрука відправили на доопрацювання у НАЗК (відео)

0
109
Олексій Каспрук в суді
Загрузка...

Шевченківський районний суд Чернівців повернув протоколи про адміністративне правопорушення, складені на міського голову Чернівців Олексія Каспрука на доопрацювання у Національне агентство з питань  запобігання корупції.
Таким чином суд підтримав клопотання захисту міського голови, якого звинувачують у тому, що він проголосував за призначення собі премії і не повідомив про наявність реального конфлікту інтересів.

У рішенні, зокрема, сказано, що до протоколів не додано відеофіксацію сесійного засідання, на якому відбулося голосування. Немає також підготовлених до розгляду проектів рішення сесії, інших документів, котрі б підтверджували наявність реального конфлікту інтересів. Не вказано, яких збитків було завдано державі у результаті вчинення корупційного правопорушення.

Прокурор проти клопотання заперечував, наполягаючи, що недоліки у протоколах можна усунути на місці. У судовому засіданні оголошено перерву, допоки документи не впорядкують.

Раніше депутат міської ради Василь Продан розповів, що суд у справі Олексія Каспрука за позовом Національного агентства з питань запобігання корупції штучно затягують, а мер намагається уникнути відповідальності.
Доки НАЗК буде усувати недоліки у протоколах, справу можна буде закрити за строком давності.

Джерело: promin.cv.ua

***


***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ