Про побиття «головного СБУшника» та гранату при обшуку у боксера…

0
625
Загрузка...

Тривають пошуки варіантів як зірвати можливе позитивне голосування за обрання секретарем Чернівецької міської ради Василя Продана?..

Напередодні одному з членів фракції «Свобода» в міській раді Андрію Кандибі приписали «хабарництво» на базі того, що хтось сказав ніби взяв для нього хабаря, але за рішення… виконкому (яким боком до рішення виконкому Кандиба?). Тепер відомий тележурналіст і громадський діяч Василь Забродський розповів цікаву історію про конфлікт керівника СБУ з «братками» та знайдену гранату при обшуку у одного з місцевих боксерів (яку, стверджують, підкинули) та інші «пошукові дії» в напрямку зриву голосування за Продана:

«Операція ДЕГРАДАЦІЯ – або як мусорня в політику грає.
Колись Чернівці в міцних руках Москаля, Мирного і Харабари, в славетні дев‘яності, вважались містом тихим і не войовничим. Чернівецькі братки, які хоч і були, проте особливо не вирізнялись на загальному криміногенному фоні. Живучи у своєму кримінальному світі, не намагались диктувати місцевій громаді правила життя. Саме тому наше місто пережило буремні роки відносно спокійно. Але коли колишні авторитети прийшли до влади на рівні держави. Коли радниками міністрів числяться психічно хворі неадеквати. Коли в органах лише імітують боротьбу із злочинністю, а насправді керуються політичними інтересами епідерсії, не дивним є поява добре забутих, але не менш підлих прийомів і методів мусарні. А тепер по суті.
Тижня два тому доблесні працівники Служби Безпеки України святкували присвоєння генеральського звання своєму керівнику. На святкування, як годиться, з‘їхались друзі ледь не з усієї України. Був там і колега Руслана Васильовича з Донбасу. Вже після банкету гість, справжній есбіст, вступив у конфлікт з місцевими братками. Кажуть, не поділив паркувальне місце. На суто побутовому грунті його «трішки» побили. Наступного дня «молодняк», відчуваючи провину, і вибачались, і пропонували потерпілому відступні. Врешті решт, не замирившись, подались в біга. І на цьому, ніби-то, все мало б закінчитись. Підозрюваних (а вони добре відомі – в сенсі, чиї вони і під ким ходять) оголосити в розшук, а далі — в рамках розслідування. Але не так сталось, як гадалось.
Місцеві мусори від яценюково-бурбаківськоі епідерсії вирішили скористатись моментом, і профілактичні заходи по боротьбі зі злочинністю, під виглядом допомоги суміжникам, використати з політичною метою. В період підготовки голосування за секретаря Чернівецької міської ради, Бурбак із вірними йому Ратушенком(заст. нач. УМВС) і недолюстрованим Раренком(нач.крим.розшуку), вирішили створити будь-який шкандаль з кримінальним душком навколо Василя Продана і його фракції. Для цього, використавши побутовий конфлікт із СБУшником, згадали про вже знайомих по минулорічним подіям на пляжі спортсменів-боксерів Загурського. Саме тому, що Володя є братом Миколи, який в попередньому скликанні міськради був в одній фракції з Михайлішиним, його спортсменів і намагаються спочатку замастити криміналом, а вже потім пов‘язати з Проданом. Отож довго не думаючи, мусора в кращих традиціях Жеглова, відпрацьовуючи профілактичні заходи, під час обшуку, підкинули одному із спортсменів гранату. По факту, хлопці, які жодного стосунку не мають ані до побиття есбіста, ані до гранат і зброї, вмить стали фігурантами суто політичної провокаціі. І вже тиждень шукають правди в коридорах УМВС. В порушення всіх законів їм не тільки не повертають особисті речі, вилучені при обшуку, але навіть їх адвокатам не дають працювати в рамках закону. Найцікавіше, що мусорня не має жодного сумніву, що в подальшому усі справи розсипляться як карткові будинки. Але їм конче потрібен політично-кримінальний шкандаль. Заради цього вони готові навіть СБУшника «терпілою» виставити. І все тільки з однією метою: зірвати обрання Продана секретарем міськради. Здається мені, найближчими днями ми ще немало цікавого почуємо.
PS. Справжні міліціонери повідомили мені, що по мені теж «працюють». Більш-менш регулярно ми з друзями граєм в покер. Спортивний. Готуємось до участі в черговому етапі чемпіонату Європи(в Празі). Так як ці тренування відбуваються в мене вдома, то мені хочуть «пришити» організацію грального бізнесу. При обшуку мені підкинуть наркотики і незареєстровану зброю. Такий сценарій-завдання епідерсійні поставили своїм мусорам. Відсмокчуть, як вже не раз було».

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ