Новий депутат Чернівецької міськради – син екс-депутата і начальника (відео)

0
1181
Денис Вікторович Затірка
Загрузка...

У депутатському складі Чернівецької міської ради VII скликання – поповнення. Точніше відбулась заміна – замість екс-керівника фракції БПП «Солідарність» Наталії Якимчук, яка склала депутатські повноваження, депутатом став інший член зі списку цієї політичної сили.

Наталія Якимчук, як відомо, за власним бажанням склала депутатські повноваження і готується взяти участь у конкурсі на місце у Конституційному суді України. Проте її бажання «позбутися депутатства» мусили підтримати і колеги по раді – 23 голосами з 26-ти на сесії 20.11.2017 р. п. Наталію «відпустили».

А на позачерговій 43 позачерговій сесії 23.11.17 офіційно депутатське місце Якимчук зайняв інший представник БПП «Солідарність» Денис Затірка.

Про нього. як ще кандидата в депутати, були відомі наступні відомості: Затірка Денис Вікторович (25.07.1986 р.н.), громадянин України, освіта вища, член Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», менеджер з комерційної діяльності у ТОВ «Оріон-Техносервіс», місце проживання – м. Чернівці.

Очевидно, це син начальника головного управління фінансів облдержадміністрації після помаранчевої революції Віктора Артемовича Затірки (1956 р.н.), який був, зокрема, членом партії «Реформи і Порядок» та депутатом обласної ради попереднього скликання від ВО «Батьківщина». Віктор Затірка тоді фігурував, як заступник директора ТОВ «Оріон-Техносервіс».

А так Затірка-молодший склав присягу депутата:

***

Хоча не це стало центральною подією позачергової сесії, на якій мали би голосувати за кандидатуру Василя Продана на посаду секретаря міської ради. У центрі уваги опинився «секс-скандал», фігурантом якого є директор ліцею №4 (екс-ЗОШ №18) Мирослав Йосипович Починок… З цього приводу депутати хочуть почути і начальника управління освіти міської ради Сергія Мартинюка, якого запросили на продовження сесії після перерви:

***

Офіційне повідомлення від Солідарність Чернівці:

ДЕНИС ЗАТІРКА СТАВ НОВИМ ДЕПУТАТОМ ВІД «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

У Чернівецькій міській раді склав присягу новий депутат – член Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Денис Затірка.
Сьогодні, 23 листопада під час позачергової сесії голова Чернівецької міської виборчої комісії Сергій Бостан оголосив, що комісія визнала Дениса Затірку депутатом та ухвалила відповідні постанови.
Новий депутат «Солідарності» зачитав з трибуни присягу, після чого йому вручили посвідчення та нагрудний знак.
Нагадаємо, Денис Затірка увійшов до складу міської ради замість Наталії Якимчук, яка написала заяву про складання депутатських повноважень.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ