Маршрутки – перекриття дороги – Чернівці «тонуть» у смітті… (фото, відео)

0
357
Загрузка...

Через проблеми з маршрутками, які деякі маршрути ігнорують, люди перекрили дорогу до міського сміттєзвалища, що вже спричинило накопичення «зайвого» сміття практично у всіх мікрорайонах Чернівців.

Про цю проблему на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міської ради Володимир Бешлей. У коментарі fakty.cv.ua п. Володимир повідомив і як він опинився «в епіцентрі подій»:

«В обід почали надходити звернення від мешканців Калічанки, і я почав з’ясовувати, в чому проблеми. Виїхав на місце перекриття – на вул. Чорнівську.

Люди там другий день страйкують, перекрили дорогу, яка веде до міського сміттєзвалища. Об’їзду немає. Сміттєвози стоять повні, по місту вже проблеми зі сміттям.

З чого почались ці проблеми? Людей болить питання громадського транспорту. Маршрутки не доїжджають туди, хоча мали би. На неодноразові звернення ніхто не звертав увагу, і люди вдалися до крайніх мір.

З людьми, які перекрили дорогу, поспілкувався, з’ясовував вимоги для розблокування. Вони хочуть говорити з керівництвом міста. Я пробував сконтактувати когось з керівників. До мера Олексія Каспрука не додзвонився, на повідомлення у Facebook теж не реагує. Заступник Володимир Середюк також не на зв’язку. Директор депаратемнту Ярослав Кушнірик був там, але, не вирішивши проблему, вирушив терміново у відрядження.

Люди вже другу ніч на місці перекриття. Налаштовані серйозно. Сказали будуть там доти, доки до них не прийде Каспрук і не вирішить проблему.

Бачимо, що через бездіяльність виконавчої влади маємо нові проблеми. І, напевно, тепер доведеться виділяти додаткові кошти на те, щоби місто почистили від сміття, яке стрімко накопичується…»

***


***

***

***





***

***
Проблемні питання, як повідомив Володимир Бешлей, вирішили у понеділок, 13.11.17, коли до людей прийшов мер олексій Каспрук з 8 підлеглими.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ