Майданівець – «порошенківцю»: Ви не влада, ви звичайні «ворюги» (відео)

0
183
Затримані і побиті поліцейськими на Майдані 29.11.2017 р.
Загрузка...

На Майдані Незалежності у Києві 29.11.17 зібрались небайдужі громадяни для участі у факельній ході з вимогою розслідувати злочини проти Євромайдану.

Деяких активістів «правоохоронці» в масках побили. Чотирьох скрутили і доправили у відділення поліції. Учасники акції підтягнулись до відділення, де на запитання, чому незаконно затримали і де активісти, почули від поліцейських «пораду» піти… на три літери. Напруження зростала, але потім затриманих активістів відпустили. Ті розповіли, як їх затримували, як били… Висновки затриманих: режим Януковича реанімовано, правоохоронці захищають можновладців і т.п.

І сталось це в річницю побиття студентів на Майдані у 2013 р., з чого і «все почалось»… Схоже, влада, незалежно від кольорів, висновки не робить…

***

***

***

На віче 27.11.17 закликали 3 грудня 2017 р. вийти на Майдани (або Майдани – у своїх містах):

«Максимальний репост! Влада розпочала війну з патріотами України! 3 грудня маємо всі вийти на майдан! ДОсить займатися своїми справами, в той час, коли наших побратимів, кидають за грати! Добровольці, це ті герої, які нас захистили від ворога у травні 2014 року, до тепер захищають Україну! Це ті герої, які зуміли організуватися, і створити батальйони бійців добровольців! В інших країнах світу, такі герої нагороджені були б найвищими нагородами держави! Але це не в нас! Бо українська влада вже доказала не раз, що вона відстоює інтереси не України та її народу, а скоріш агресора Путлера! Згадайте як наших хлопців генштаб кидав в ІЛОВАЙСЬКий котел, під ДЕБАЛЬЦЕВО, і т д! Тисячі хлопців гинули через зраду керівництва! І сьогодні влада продовжує антиукраїнську діяльність! Ніхто не покараний за загибель десятків тис українських синів і дочок! Порошенко каже, що він зробив велику справу, бо добився від Європи “безвіз” Тепер можете тікати з України, щоб не заважали грабувати пороху та його банді, наш народ! Мене болить те, що ця паскудна влада, прийшла на крові сотень майданівців, які загинули на моїх очах на Революції Гідності, за щасливе майбутнє наших дітей! Ця влада доказала вже на цілих 1000% , що вона антиконституційніа і антинародна! Наші права , які гарантовані Конституцією України, грубо порушуються! Якщо ми говорили, що Янукович порушувавнаші права, то це було набагато менше ніж при Порошенко! Мінский договорняк, нічого не вартий! Його ніколи не виконував Путін, і не буде виконувати ! Порошенко використовує Мінскі угоди, щоб заборонити нашим захисникам на ДОНБАСІ, відкривати вогонь на знищення ворога! То хіба ж це наш український президент??? 3 грудня, відповідно до Конституції України, ми виходимо на мирну акцію до ВР! СЛАВА НАЦІЇ!»

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ