Кліп-«стьоб» «Буна діміняца» викликав неоднозначну реакцію (відео)

0
1905
Загрузка...

Новий кліп гурту «Halabuda Band» на пісню «Буна діміняца», який вже за перший день після презентації набрав понад 10 тис. переглядів на Youtube, дехто називає ксенофобним.

Це такий собі «стьоб». Хтось просто сприймає це з посмішкою. Але, приміром, знаний журналіст і громадський діяч Василь Забродський зазначає: «Мені також сподобалось би, якби в другому куплеті з‘явились такі самі українці, росіяни і представники інших націй. А так…»

На своїй сторінці у Facebook Василь Забродський написав: «Переглянув. Перепрошую, а в чому прикол? Суто ксенофобське відео. Хіба тільки серед румуномовних присутні безкультур‘я і селючість? Здається потурання місцевої мистецької псевдоеліти таким проявам нелюбові до інших націй і є справжнісіньким бидляцтвом. І захоплюватись до нестями зразками такої псевдотворчості, як на мене, можуть саме героі цього відео, або ті хто прагне бути на них схожими.
PS. А може я занадто віддалений від сучасного мистецтва?»

А як вам цей кліп?..

***

***

Презентація кліпу на пісню “Буна Диміняца” відбулась 1.11.17  у пабі “VYO“, що знаходиться у Чернівцях на вулиці Кохановського, 9.

Довідково: Halabuda Band працює в жанрі: Street Cabaret. Стиль: «kitchen philosophy», це форма глибоко філософських роздумів, що народжуються в процесі смаження картоплі під час кухонних посиденьок. Розмов, які нічого в нашому житті не змінюють, але надають можливість висловити свою точку зору.

Склад колективу:
Містер- вокал,стендап
Бельмондо- актор
Хендрікс – гітара
Тидищ- бітбокс/бонги

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ