До «секс-скандалу» додалися… сауна, кури і свині в іншому ліцеї… (фото)

0
776
Військово-спортивний ліцей
Загрузка...

Під час перерви у сесійному засіданні 23.11.17 декілька депутатів Чернівецької міської ради поїхали перевіряти достовірність заяви активіста про те, що у військово-спортивному ліцеї на Роші директор, мовляв, облаштував собі сауну і влаштував там свинарник в прямому значенні.

І депутати таки знайшли там знайшли сауну, курей та свиней, – як повідомляють на promin.cv.ua.

Під час перерви у сесії четверо депутатів міської ради вирушили на вулицю Луковецьку, 29, де розташований військово-спортивний ліцей.
Народні обранці вирішили перевірити достовірність того, що на території навчального закладу вирощують свиней.

Як повідомив журналіст promin.cv.ua, депутати знайшли не тільки свиней, а ще й декілька курей на території вищезгаданого закладу.

У ліцеї журналістам та депутатам розповіли, що директор навчального закладу перебуває на санаторно-курортному лікуванні, а завгосп, у котрого ключі від приміщень, захворів.
Майже після годинної перевірки депутатам таки вдалося потрапити до приміщення, де облаштували сауну.
Чи обов’язково це негативний факт? Можливо, рано ще робити висновки?.. Принаймні, поки сам директор не пояснить, як це все працює на благо ліцею (якщо це так).


***

***

***

***

«Сексуальний скандал» у чернівецькому ліцеї… (відео)

***

43 позачергова сесія 23.11.2017 р. триває:

***

***

А ось перше повідомлення про цей «цікавий набір» у військово-спортивному ліцеї:

Громадський активіст Андрій Поляк під час сесії міської ради розповів про свавілля, що діється у військово-спортивному ліцеї. Так, за словами чоловіка, на території навчального закладу працює сауна, яку директор збудував для себе.
– Учителі звернулися до нашої громадської організації з проханням допомогти. Вони повідомили, що на території ліцею директор побудував для себе сауну. Для нього, також на території навчального закладу, є окрема кімната, де він ночує. Працівники ліцею там йому застеляють постіль, – зауважив пан Андрій.
Окрім цього, активіст каже, що у їдальні навчального закладу погано харчують учнів.
– Відомо, що одна котлета має важити 160 грамів, ми разом із вчителями перевірили вагу шкільних котлет, то три котлети важать тільки 210 грамів. Готують дітей жахливо. А все чому? Бо на території ліцею є ще й свинарник, у прямому розумінні цього слова. Керівник закладу економить на харчуванні дітей, адже йому треба утримувати свинарник. Коли рік закінчується, вони колять свиней, а з нового року беруть нових поросят, – обурюється чоловік.
Також колектив навчального закладу скаржиться й на те, що директор ліцею знущається над учнями.
– Директор змушує писати характеристики на одинадцятикласників ще на початку навчального року, а не наприкінці, як це прийнято робити. А потім вимагає у вчителів із тридцятирічним досвідом тричі їх переписувати, бо окремі діти йому не подобаються – у такий випадок він знущається над дітьми.
Водночас, як повідомив Андрій Поляк, директор зараз у відпустці. А громадські активісти наразі проводять внутрішнє розслідування у цьому закладі.
Джерело: promin.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ