Дерево з парку ім. Шевченка впало на хлопця, якого врятував тренер

0
529
Загрузка...

Дивом обійшлося без гірших наслідків у надзвичайній ситуації, яка трапилась 29.11.17 на вул. Садовій біля парку ім. Т. Шевченка…

Дерево з парку, зваливши огорожу, впало на тротуар, де в цей час йшов 10-річний хлопчик. Дерево впало на його шкільний рюкзах. Хлопчик опинився між двох гілок. Його витягнув знаний тренер з карате Павло Побуряний, який в цей час, напевно, був на ранішній пробіжці.

Про цю надзвичайну пригоду з, на щастя, доволі позитивною розв’язкою повідомив відомий бізнесмен і екс-депутат міської ради Олег Охотський: «8:00 ранку. Павло Дарійович Побуряний, дитячий тренер з карате, витягнув хлопчика, який дивом залишився живий, опинившись між двома гілками! Дерево впало на рюкзак! Хлопчина (10 років) мужньо все сприйняв. Постраждала тільки нога! Богданчику, будь здоровенький і поправляйся!!! Комунальні служби, знову штанга!!! Хочу відмітити оперативність поліції та швидкої!!!»

В коментарях до цього посту Олега Охотського в ФБ Ірина Мельник нагадала про іншу схожу ситуацію: «Десь місяць тому в парку Жовтневому так само впало величезне дерево і зачепило гіллям перехожу дівчину… Ій пощастило як і цьому хлопчику… Страшно уявити, що могло бути інакше…»

***


***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ