Василь Продан: Міський голова творить історію (відео)

0
213
Василь Продан
Загрузка...

Кандидат у секретарі Чернівецької міської ради Василь Продан, як депутат і керівник фракції-лідера на місцевих виборах 2015 р., не раз публічно пропонував меру Олексію Каспруку перейти від конфронтації до конструктивних кроків в інтересах громади.

Після участі мера і керівників фракції Чернівецької міської ради у засіданні профільного комітету Верховної Ради, який розглядав заяву щодо дострокових виборів міськради, Василь Продан і Віталій Михайлішин поспілкувались з журналістами на цю тему.

Вони зазначили, що серед претензій комітету було те, що досі не обрано секретаря міськради. Депутатам дорікали за 8 рішень, які були скасовані пізніше через суд, але за ці рішення, за словами Василя Продана, голосував і міський голова, їх візував юридичний відділ міськради і підписував мер.

Василь Продан зауважив, що не побачив у членів комітету бажання підтримувати рішення щодо виборів Чернівецької міської ради. На його думку, у такому розвитку подій зацікавлена лише одна політична сила («Народний фронт»), або керівник цієї фракції у Верховній Раді Максим Бурбак, який хоче на перевиборах «протягнути» до міськради більше підконтрольних йому депутатів.

Говорили на прес-конференції і про «дива» навколо розміщенні, «зникнення» і появу через 2 дні знову на офіційному сайті міськради проекту рішення про обрання секретаря міської ради, в якому фігурує кандидатура Василя Продана. На думку учасників зустрічі з журналістами, таким чином мер робив все можливе, аби це питання не розглядалось на жовтневій черговій сесії.

***

Вся прес-конференція:

https://youtu.be/GAsbxdQFva0

***

Оприлюднили проект рішення про обрання секретаря Чернівецької міської ради

***

Міськрада вдруге оприлюднила проект рішення про обрання Продана секретарем

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ