10 листопада у Чернівцях концерт «прикольних селюків» (гурт «Курган і Агрегат»)

0
199
Загрузка...

Ще ніколи сільська естетика не була такою дотепною та винахідливою. Гурт «Курган та Агрегат» не вписується ні в андеграунд, ні в мейнстрім. Вони балансують між двома кордонами, та час від часу видають абсолютно геніальні речі.

Кому ж не подобається насміхатись над селюками. Це у нас в крові. Поки всі жартували та сміялись, проект хлопців вийшов далеко за межу короткочасного жарту.

Сьогодні Курган та Агрегат непомітно доросли до чогось значно серйознішого. Можливо вони самі не до кінця усвідомлюють свого потенціалу, але наразі маємо один з найаутентичніших гуртів української хіп-хоп сцени.

Кожна пісня пронизана тонкою естетикою тої частини населення, яка складає мовчазливу більшість: суржик, дерев’янний туалет, шкарпетки з шльопками та цигарки. Та все ж, окрім сміху слухач отримує не тільки сміх, але й повні вуха іронії. Наверх піднімається вся меланхолія звичайного українця.

Концерт гурту – це справжня театральна постанова. Публіка кожного міста знає всі пісні на пам’ять, в повітря злітають клітчасті сумки принесені на концерт. Курган та Агрегат між піснями розповідають захоплюючі історії в жанрі «не щойно придуманих». Міфологія української глибинки створюється у вас на очах та в ваших вухах, разом з піднесеною українською хіп-хоп культурою.

Отож, 10 листопада 2017 р., Чернівці, Dolce Club, 20:00 – концерт гурту «Курган і Агрегат».

Ознайомитися із творчістю гурту можна на їхньому ютуб-каналі:
https://www.youtube.com/user/Blazhennoyeselo

***

Квитки:
онлайн: https://gastroli.ua/events/kurgan-agregat-10-10-17
North Bukovyna Store (Центральна площа, 10)
28/33 Home Bar (28 Червня, 33)
Перші сто – по 130 гривень

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ