Кадри вирішують все: у Чернівцях проведуть перші збори HR-клубу

0
335
Загрузка...

Кращі спікери з Києва та Львова їдуть в Чернівці, щоб поділитися своїм досвідом і лайфхаками, допомогти подивитися на рутинні завдання під новим кутом, побачити перспективи і нові рішення.

Кейси спікерів надихнуть, зарядять професійним ентузіазмом, який дозволить фахівцях по роботі з персоналом створити ідеальну команду в своїй компанії.

«У більшості HR-менеджерів та власників компаній нашої області стикається з єдиними проблемами: де знайти співробітників? Як закривати вакансії вчасно? Як закривати вакансії ефективними співробітниками? Як стримати продуктивних людей?

«Саме тому, з метою згуртувати HR-спеціалістів Чернівців, допомогти усім нам впоратись з даними питаннями,підсилити професійно для отримання більш якісного результату в своїй діяльності і з’явилась ідея створення HR-CLUB в Чернівцях» – повідомила куратор проектуКатерина Насадюк.

«Крім того, HR-Club – це якісний нетворкінг,деза чашкою ароматної кави, є можливість обговорити проблемні питання та знайти ефективні рішення з провідними фахівцями галузі».

На перших зборах клубу виступлять:

Ельзара Войдюк- помічник HRD BusinessAcademy 4Smart, куратор програми “SmartHR”, куратор проекту HR-Cafe з темою «Як мотивувати чемпіонів? Унікальні фішки бізнес-академії 4SMART».

Вікторія Сафронова- консультант з кар’єри в Pobeda Safronova, щасливий HR в Fresh&go, експерт з питань персоналу, кар’єрний консультант – з темою «Робота з любов’ю».

Тамара Юришева – провідний рекрутер у Business Academy 4Smart і групі компаній Мир Весов, менеджер проекту РБ «Аїст», в майбутньому основний лектор програми «СмартРекрутер» з темою «Залучення зірок та їх адаптація в рамках вашого небосхилу».

Катерина Насадюк- HR-директор компанії Кровля Центр, виступить з темою «Як розрізнити «бджіл» від «трутнів» при наймі».

Оксана Щур – засновник школи управління персоналом при HR-кав’ярні, автор навчальних програм з управлінського та event-менеджменту, практикуючий HR-бізнес партнер, організатор та тренер більше 600 проектів (консалтиг, тренінги, мастер-класи, конференції) як всеукраїнських так і міжнародних, виступить з панельною дискусією «Як знайти, залучити і втримати персонал в умовах турбулентності ринку?»

Збори будуть цікаві:

– співробітникам HR-агентств,

– фахівцям з роботи з персоналом,

– власникам бізнесу,

– керівникам будь-яких підрозділів і департаментів,

– а також усім, хто цікавиться питаннями ефективної побудови команди.

Катерина повідомила, що на збори клубу, попередньо зареєструвалось вже близько 60 учасників, більшість з яких представляють ІТ-компанії.

Партнери заходу:

Торгово-виробнича компанія «Кровля-центр» – організатор клубу.

Paul Celan Literaturzentrum / Літературний целанівський центр – приймає учасників клубу.

ТМ «Bacara cafe» підтримує бадьорість учасників клубу кавою.

Факти Чернівці- інформаційний партнер заходу.

Участь безкоштовна. Обов’язкова реєстрація за посиланням:

https://goo.gl/BeHrvj

Сторінка клубу:

https://www.facebook.com/events/277662209305104

Подія почнеться 24 вересня о 10:00 за адресою: вул. О. Кобилянської, 51 (Paul Celan Literaturzentrum / Літературний целанівський центр)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ