«Футбольний випускник» гімназії Яценюка і Бурбака «втер носа» колегам-політикам

0
279
Загрузка...

Німецький футбольний клуб «SV 09 Arnstadt», за який з минулого сезону виступає колишній гравець «Буковини» Олександр Білоус, йде у лідерах одразу у двох лігах.

У Ландеслізі Білоус і Ко набрали 10 очок у трьох матчах (3 перемоги, 1 нічия) і розділяють 1-2 місця з «SV Motor Altenburg». У попередньому турі «SV 09 Arnstadt» тут вирвав перемогу на останніх хвилинах у домашньому матчі проти «Traktor Teichel» – 1:0. Олександр Білоус вийшов на заміну під кінець зустрічі, заробив кутовий, з якого і було забито вирішальний гол.

У наступному турі Ландесліги «SV 09 Arnstadt» 16.09.17 зіграє на виїзді проти «SV BW Neustadt».

А в Крайслізі друга команда «SV 09 Arnstadt», за яку також встигає грати періодично Олександр Білоус, стартувала з 5-ти перемог у 5-ти матчах. З 15 очками вони розділяють тут 1-2 місця з «SV BW Niederwillingen». Минулого уїк-енду чернівчанин зіграв за другу команду 60 хвилин, забив гол і віддав дві гольові передачі (обіграли 5:2 «Ettersberg II»).

А тепер про справу «навколофутбольну», але не менш цікаву і важливу. Не секрет, що Олександр Білоус є дуже активним у соціальному плані, бере активну участь у громадсько-політичному житті, був учасником Помаранчевої революції та Революції Гідності. І навіть граючи за німецький клуб, він встигає долучатися до гарних справ у рідних Чернівцях, і не лише.

Так ось тепер виявилось, що Сашко, на прохання викладача з рідної гімназії №4, взявся шукати в Німеччині б/у футбольну форму. І оскільки все, за що береться, він робить «з душею», завзято, то знайшов екс-гравець «Буковини» там не один, не два і не три, а аж 21 комплект форми (від 12 до 19-ти одиниць у кожному). І тепер шукає можливості доставити цей спортивний вантаж в Чернівці, аби роздати «спортивним землякам». Швидше, що «роздача» відбудеться через деякі спортивні заходи (про це згодом). А наразі актуальна проблема – як з Арнштадта ті 21 комплект завезти на Буковину. Якщо у когось є такі можливості (або знайомі, які могли би це зробити), дайте знати, будь ласка.

Цікаво, що Олександр Білоус закінчив ту ж гімназію №4 (ЗОШ №9), в якій навчалися екс-голова Верховної ради і Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак та інші відомі політики. Їм би теж приклад брати і думати, як допомогти юним спортсменам з їх рідного та інших навчальних закладів Чернівців;)

Джерело: SportBuk.com

***

«ЧЕРНІВЕЦЬКА» КОМАНДА У НІМЕЦЬКІЙ ЛІЗІ ОБІГРАЛА ПРИЗЕРІВ І ЙДЕ ТРЕТЬОЮ

***

ЕКС-ГРАВЕЦЬ «БУКОВИНИ» В ДРУГОМУ МАТЧІ ПОСПІЛЬ КРАЩИЙ У НІМЕЦЬКІЙ ЛІЗІ

***

ЧЕРНІВЧАНИН РОЗПОЧАВ СЕЗОН-2017/18 В НІМЕЧЧИНІ З ГОЛУ, ПЕРЕМОГИ І… НОВОЇ ТРАВМИ

***

СИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКИХ ФУТБОЛІСТІВ ВІДЗНАЧАЮТЬСЯ У ВЕЛИКОМУ ТЕНІСІ (ФОТО)

***

ЧЕРНІВЧАНИН ЗНОВУ ЗАБИВАЄ В НІМЕЧЧИНІ (ПІДГОТОВКА ДО СЕЗОНУ 2017/18)

***

ПРОБІЖКА З «ПРИСМАКОМ» НІМЕЦЬКОЇ ЛАНДЕСЛІГИ ТА ЦИРКУ «DU SOLEIL» (ФОТО, ВІДЕО)

***

З КНИГИ РЕКОРДІВ ГІННЕСА – НА «МІЖКОНТИНЕНТАЛЬНІ» ЗМАГАННЯ В КАРПАТАХ (ФОТО)

***

ЛІТО-2017: «2 В 1» – ПРОБІЖКА В ГАРНІЙ КОМПАНІЇ І БЕЗКОШТОВНЕ ТРЕНУВАННЯ З КАРАТЕ

***

ФУТБОЛ: ДУБЛЬ ЧЕРНІВЧАНИНА ПРИНІС ПЕРЕМОГУ НІМЕЦЬКІЙ КОМАНДІ

***

ЧЕРНІВЧАНИН ДОЛУЧИВСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ «KIDS ATHLETICS GAMES» НА ОДЕЩИНІ

***

У ЧЕРНІВЦЯХ ПІДПАЛИЛИ АВТО «НАДТО ВІДВЕРТОГО» ЖУРНАЛІСТА (ФОТО)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ