Екс-губернатор: Будемо боротися за буковинців, які потерпають від свавілля існуючого режиму

0
180
Загрузка...

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації після Революції Гідності Роман Ванзуряк, який тепер очолює обласний осередок «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі, робить доволі різькі заяви проти теперішнього режиму, частиною якого і він встиг побути.

Звісно, керівник осередку політичної сили Саакашвілі – Роман Ванзуряк теж був на кордоні під час скандальних подій 10.09.17, про що він написав з гордістю: «серед тисяч українців, що прийшли на кордон з Польщею підтримати справжнього громадянина України Михайла Саакашвілі у його прагненні повернутися до України, було чимало буковинців. Я хочу подякувати всім моїм колегам, представникам Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі, а також представникам інших опозиційних до чинної влади партійних організацій, просто небайдужих буковинців, які допомогли фактично «на руках» занести Михайла в Україну. Окремо хочу подякувати представникам буковинських ЗМІ, які, будучи на місці подій, а не через «темники», зможуть донести те, що насправді відбулося на польському кордоні.
Тепер наша організація буде боротися за кожного буковинця, хто потерпає від свавілля існуючого режиму. Я знаю, що Саакашвілі, і ми разом з ним, віддячимо своєю роботою на благо країни і області всім тим, хто підтримав Міхо на кордоні. Саме завдяки таким людям у цієї країни ще є шанс на зміни
».

А 12.09.17 Роман Ванзуряк оприлюднив спільну заяву з об’єднаненням «Майдан»: «Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» у громадському та політичному просторі Буковини завжди виступає як незалежна, демократична структура. Сьогодні його члени, як і активісти РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі, бачать в Україні ознаки зародження диктатури. Саме тому я, разом із головою виконкому ЧОО «Майдан» Юрієм Скорейком, підписали спільну заяву із закликом до буковинців об’єднатися проти незаконних, упереджених, необґрунтованих переслідувань і утисків з боку владних структур, в бажанні боротися за демократію і свободу.
Хочу подякувати Юрію Скорейку та всім «майданівцям» за адекватне реагування на ті події, що відбуваються в нашій державі».

***

***

Тим часом, вже почали запрошувати на «бесіди» з правоохоронцями до Львова буковинських учасників гучного «прориву» Саакашвілі з польщі до України 10.09.17. Наприклад, повістку вручили керівнику проекту БукІнфо Сергію Зарайському.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ