Чернівчанка – про перекручування в ефірі «Міняю жінку» і… стриптиз (відео)

0
3377
Загрузка...

Насправді багато матеріалу просто на попало в ефір, багато кадрів перекручено, вирізано окремі фрази, – зізналась чернівецька учасниця проекту «Міняю жінку» після виходу програми в ефір.

У міжнародному телеобміну взяла участь цікава чернівецька пара – лікар і активістка Іванна Герасимчук та поліцейський Сергій Добрянський.

***

Ось що написала після виходу програми в ефір Іванна Герасимчук: «Вчора вийшла в ефір передача “Міняю жінку” за моєю участю. Що можу сказати? Насправді, багато матеріалу просто на попало в ефір, багато кадрів перекручено, вирізано окремі фрази.
Одна з суперечок в моїй новій сім’ї була на тему війни на Сході. Наташа і їі мати родом з Антрациту, але переїхавши в Європу продовжують підтримувати Путіна. На цьому фоні при перегляді новин виникали конфлікти як в мене, так і в мого чоловіка з новою дружиною. От, наприклад, вона категорично не хотіла їхати на благодійний бал, на якому спільно з австрійцями збирали кошти на стоматологічне обладнання для АТОшників. Мій чоловік таки вмовив їі, привівши аргументи, що збираються гроші не на кулі, в на медичне обладнання, яким будуть користуватись і цивільне населення.
Були вирізані кадри про моє спілкування з Аріадні. На якому дитина розказує, що мама не вкладає їі спати, а дає телефон з мультиками, а сама біжить в качалку.
Щодо прибирання, в передачі не озвучено, що у дитини обструктивний бронхіт з асматичним компонентом((
Тобто, були речі, які мене “зачепили” і які я на хотіла замовчувати.
І головне, потрібно розуміти, що каналу 1+1 потрібні рейтинги, а правильні, нескандальні ситуації нікому нецікаві.
Ще раз дякую всім, хто дивився передачу)
»

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ