Міськрада виділила 325 тис. на придбання збірного баскетбольного майданчика

0
205
Загрузка...

Під час 35 позачергової сесії Чернівецькї міської ради депутати підтримали фінансовий запит управління по фізичній культурі та спорту (Дмитро Макаренко) щодо придбання модульного (збірного) баскетбольного майданчика та ремонту майданчика для екстремальних видів спорту на стадіоні «Мальва» (вул. Галицький шлях).

На придбання збірного баскетбольного майданчика виділили 325 тис. грн., а на ремонт екстрім-майданчика – 154 тис. грн.

Чемпіонат України з баскетболу 3х3 у Чернівцях

Нагадаємо, про те, що було б класно придбати модульний бапскетбольний майданчик, заговорили активно після того, як Чернівці прийняли етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 2016 р., який відбувся на площі Філармонії якраз на такому майданчику, привезеному Федерацією баскетболу України. Тоді представники баскетбольного активу звернулись до присутніх керівників з таким проханням, і, як бачимо, через рік вийшли на реальну перспективу обзавестися цим майданчиком, на якому можна буде проводити не лише баскетбольні змагання, а й інші спортивно-масові та пропагандистські заходи.

Як зауважив керівник міського спорту Дмитро Макаренко, вони з головою обласної федерації баскетболу Олександром Тюріним вивчають можливість залучення і спонсорських коштів, аби придбати дорожчий за вітчизняний, але і якісніший майданнчик зарубіжного виробництва. Але це вже мрійливе «завдання-максимум».

Наразі вся «баскетбольна мобільність» обмежена простенькими збірними щитами обласного центру «Спорт для всіх», які зберігаються на стадіоні «Буковина» і час від час використовуються для проведення юнацьких змагань зі стрітболу, у т.ч. на Соборній площі, майданчику біля стадіону «Буковина» тощо.

Джерело: SportBuk.com

***

***

***

***

Тричі мер Черкас – віце-губернатору Буковини: «У вас повинен бути Палац спорту»

***

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОДА ПРО БАСКЕТБОЛ: «I LOVE THIS GAME»

***

ЧУ З БАСКЕТБОЛУ 3Х3 2016 У ЧЕРНІВЦЯХ ВИГРАЛИ ЗБІРНИК УКРАЇНИ І КО (ФОТО, ВІДЕО)

***

ЧЕРНІВЦІ OPEN 2016 І ЖІНОЧИЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З БАСКЕТБОЛУ 3Х3 (ФОТО)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ